-
Robbert replied to the topic "Beerenburger kruidenbitter recept" – 4 jaren, 4 maanden geleden
@jandemann vislijm zal je kunnen kopen bij bijvoorbeeld stookwinkel . Ik gebruik zelf de poeder vorm . Het is ook vloeibaar te krijgen Er staat op de verpakking wel de dosering . Zal 0,5 – 1 gr of 0,5 tot… Read more»
-
Robbert replied to the topic "Beerenburger kruidenbitter recept" – 4 jaren, 4 maanden geleden
@jandemann als je dit eenmaal gedronken hebt zijn de moderne Beerenburg smaken ineens niet meer interessant .
-
Robbert replied to the topic "Beerenburger kruidenbitter recept" – 4 jaren, 4 maanden geleden
@jandemann Dit is een recept uit een inmiddels 200 j oud boek . Toen waren de kruiden dranken meer om warm te worden of te ” genezen ” dan snel borreltje dus waren smaken heftiger. De moderne smaak Beerenburg soorten… Read more»
-
Hilly replied to the topic "Beerenburger kruidenbitter recept" – 4 jaren, 4 maanden geleden
@jandemann er zijn er geloof ik zat ondertussen 😆, maar nee, daar kan ik je niet mee helpen. Lang geleden dat ik daar woonde. Die bij ons heeft een rekje van het merk Albadya en dan is bv de steranijs… Read more»
-
Hilly replied to the topic "Beerenburger kruidenbitter recept" – 4 jaren, 4 maanden geleden
@jandemann heb er gewoond maar ben nog steeds ’t Gooi. Jij ook in ’t Gooi?
-
Hilly replied to the topic "Beerenburger kruidenbitter recept" – 4 jaren, 4 maanden geleden
@jandemann Ik ben er sinds kort achter dat de islamitische winkel een hoop kruiden en gist heeft en een stuk goedkoper is dan de Super.
-
Robbert replied to the topic "Beerenburger kruidenbitter recept" – 4 jaren, 4 maanden geleden
@jandemann klopt dat is inclusief de suiker siroop .
-
Robbert reageerde op het onderwerp "Beerenburger kruidenbitter recept" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@jandemann kan wezen dat de hoeveelheid etherische oliën erg hoog is inderdaad door de Citroen . Ook kan het dat je een laag alcohol percentage hebt waardoor de oliën stollen . Je kunt iets alcohol toevoegen dan zou het weer… Lees meer»
-
Stookforum reageerde op het onderwerp "refractmeter of alcohol"dobber"" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@jandemann die kunnen prima hoor. Je moet ze de eerste keer wel even goed afstellen. Net als die van ons. Met het meegeleverde schroevendraaiertje met wat water op 0 zetten. Temperatuur met de dobber meet je altijd bij 20 graden… Lees meer»
-
Robbert replied to the topic "Inhoud whiskey ketel" – 4 jaren, 5 maanden geleden
@jandemann gaat jou zeker lukken .
gewoon rustig de tijd nemen uiteindelijk Whiskey is erg simpel te maken .Het is de instap drank als je gaat destileren .
-
Robbert replied to the topic "Inhoud whiskey ketel" – 4 jaren, 6 maanden geleden
@jandemann Wanneer je uit 1 batch stookwijn 2 x op identieke wijze de helf uitstook en het resultaat samen voegt zal het resultaat zelfde zijn .
Zit er verschil in je beide eerste overhalen zal dat ook doorwerken in eindresultaat