Forum antwoorden aangemaakt

RE: Ambachtelijk stoken met hart voor de natuur

Beste @robbert, dank voor je reactie. De lage contact temperatuur gaat over het medium dat de stook opwarmt, dat kan zijn warm water door een warmtewisselaar (zoals ik gebruik) of door een vlam (zoals...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Ambachtelijk stoken met hart voor de natuur

@alchemist bedankt voor je reactie! Ik hou wel van directheid bij het geven van ideeen. Ik heb eerder een destillatie reactor ontwikkeld (www.solargin.eu) die gebruikt maakt van zonnewarmte en dus v...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Ambachtelijk stoken met hart voor de natuur

Beste stookvrienden Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met het stoken met alambiek, in mijn keuken. Ik ben daarnaast ook een ingenieur en technoloog die dagelijks bezig is met duurzaamheid. Daaro...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Dunder of overblijfsel van de rietsuiker melasse stroop..

Hoi Rumlovers, in samenspraak met Jan heb ik mijn bericht vanuit de topic "rum van melasse stoken" naar hier verplaatst. Ik ben nieuw hier en had nog niet gezien dat het in dit topic mogelijk beter zo...

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Thanks Pino! Het is dus de gewone en niet de biologische variant die jullie gebruiken?

In forum Vraag en aanbod

6 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Hoi iedereen! Ik ben een koekiemonster uit Antwerpen. Naast koekjes hou ik nog veel meer van gedestilleerde dranken zoals Wiskey, Rum en Gin :-). Grote fan van de meeste dingen met een Oloroso-sherry ...

In forum Stel je even voor...

6 jaar geleden