Vond forum berichten leuk
RE: Einde hobby Catnip @RuMo, @Alchemist, @Psycat, @Robbert, bedankt voor jullie berichtje. Heel erg veel geleerd hier op het forum, ben blij dat ik het met jullie kon delen. Het stukje bezieling blijft nog wel bestaan al... |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Einde hobby Catnip @lambik leuke set en zeker de moeite waard. ! ,👍👍 |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects @lambik een wijn die verkeerd is gaat naar azijn ruiken en ook zal er veel depot in de fles zitten. Wel of niet hangt nuet zozeer van prijs af ook duurdere wijnen kunnen minder geschikt zijn . Een kl... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects @lambik door de koelbak op de ketel in plaats van aparte koeler kun je meer sturing geven . Is iets breder in gebruik betreft . Is alleen wel wat lastiger soms om mee te werken maar kwestie van wenne... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Gist! Help... @lambik Ingrediënten Ingrediënten: Natriumbicarbonaat voedingskwaliteit Bron: Appie Heijn |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
RE: Whisky van begin tot eind @lambik Je wilt bij het schroten ervoor zorgen dat de kafjes heel blijven om de filtering te bevorderen, met fijn malen levert dat een probleem op en heb je meer kans op bittere smaken door de afgifte... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Whisky van begin tot eind @lambik haha geloof me ik heb een fles blue lebel staat nog steeds in de kast en als ik de smaken heb die jij zeg overleven ze het geen maand 🤣🤣 dus vul zelf maar in |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Sinaasappel-koffielikeur 'Quarante-quatre' @lambik grappig is dat aquavit , vodka en ook de benaming whiskey betekenen levenswater. |
In forum Likeuren |
3 jaar geleden |
RE: Sinaasappel-koffielikeur 'Quarante-quatre' @lambik er zijn aardig wat naampjes en verzamelnaampjes omtrent dranken🙃 denk aan schnaps, obstler, rakia, palinka, brandy waarvan de laatste vier allen termen kunnen zijn voor één en de zelf... |
In forum Likeuren |
3 jaar geleden |
RE: Whisky van begin tot eind @lambik geen dank. Er staan nog een paar filmpjes meer over whiskey , En je bent welkom met al jou vragen . ( Mag ook via app of pb altijd . Of eventueel eens hier mee te stoken is ook mogelijk. ) |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Whisky van begin tot eind En voor zacht geldt, geef het tijd om te rijpen. |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Whisky van begin tot eind @lambik Ik zie dat Robbert het ook aan het bekijken is dus je krijgt waarschijnlijk twee compleet verschillende adviezen nu 😆 , ik richt de mijne iets meer op makkelijk verwerkbare producten m... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Whisky van begin tot eind @lambik hier een eenvoudig filmpje. : U Ook hier vind je wat : topic Een foto verslag van maïschen voor een whiskey beslagje |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Whisky van begin tot eind Hoi Lambik, Ik weet redelijk zeker dat hetgeen wat je vraagt niet zo te vinden is, de meeste filmpjes die er zijn hebben het over een bepaald gedeelte, Robbert heeft er een paar op zijn kanaal . ... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Gist! Help... @lambik Voor de meeste niet fruit vergistingen kun je het beste rond de 5,5 zitten, p.H. is zeker belangrijk omdat veel van de omzettingen afhankelijk zijn van de p.H. (het omzetten van suiker naar et... |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |