Vond forum berichten leuk
RE: Beginnende stoker tips? @northfield Welkom, Tomatenpuree is nog iets uit grootvaders tijd (in ieder geval in mijn familie), de eerste tip is dus afstappen van de tomatenpuree 😉 . Zoals bij iedere hobby geldt, lee... |
In forum Recepten |
4 maanden geleden |
RE: Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos ) Even door de molen gehaald. 10 killo 15 min Nu 2 ,5 uur tijd vinden voor maischen. Dan 12 dagen gisten . IMG_20240202_194625169.jpg |
In forum Het Café (praathuis) |
5 maanden geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten @robbert Chagrijnig en oud sowieso, wijs zijn de meningen soms over verdeeld. |
In forum Recepten |
6 maanden geleden |
RE: Graan , mout wat te doen ? @robbert mooi klusje Robbert en het is toch waardeloos weer in Nederland hoor ik, dus mooie bezigheid therapie đ |
In forum Het Café (praathuis) |
6 maanden geleden |
RE: Graan , mout wat te doen ? @robbert 🤣 🤣 🤣 een paar jaar geleden vertelde je dat je zou toch stoppen met whisky ? Gaat jou niet lukken Rob! Je vind het nog steeds leuk ! |
In forum Het Café (praathuis) |
6 maanden geleden |
RE: Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda @lemmy zeker vrouwelijk |
In forum Stookforum |
11 maanden geleden |
RE: Juiste keuze ketel bij type drank . @robbert ketel is oud. Maar zelf stook je ook al toch 50 j . Geen wonder dat je met oud materiaal meesterlijke drankjes maakt. Je bent ermee opgegroei. 🤣 |
In forum Het Café (praathuis) |
11 maanden geleden |
RE: Voorbereiding voor kleine workshop in januari. Het is voorbij. Gistermorgen om 10u15 begon voor Peter en mijzelf de workshop dag. Alles was voorbereid. Ik had mijn ketel beslag / mash mee , een fles met eerste stook , een ketel en wat aanverwan... |
In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |
RE: Fijne feestdagen. Beestachtig goeie feestdagen gewenst en een smaakvol 2023!!! trim.F14A5F03-9594-411C-842F-83C445E4128E.MOV |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Zijn hier ook stooksters welkom? @lemmy haha, neehoor...was een plaatje van internet. Hier onder de overkapping heeft iedereen een broek aan. Van de kou. Hier maakt het allemaal niet uit volgens mij. Het gaat om de mooie ambacht, st... |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Het kleine vaatjes topic @lemmy hout in oude recepten is even zo belangrijk als bij moderne traditioneel gemaakte dranken als whiskey, brandy , cognac,wijnen enz. Hout keuze en voorbereiding is belangrijk evenals is het nieuw... |
In forum Stooktips |
2 jaar geleden |
RE: Het kleine vaatjes topic @lemmy Beetje laat maar nee de sigaar was gekocht door de collega, hij had zich met een kameraad uitgebreid de tijd genomen om te proeven met een sigaar erbij. Robbert geeft al duidelijk aan wat de ... |
In forum Stooktips |
2 jaar geleden |
RE: Eerste keer fruit vergisten @martin74 iets van je vroeger stooksel gesnoept 🤣🤣 |
In forum Gist vragen |
2 jaar geleden |
RE: Aluminium pan voor aanmaken Mash. @lemmy voor de mens lijkt me niet, er zijn tevens ook alu soeppannen te koop. Maar ik zou geen aluminium willen gebruiken omdat ik niet weet voor welke zuren bv deze gevoelig is, maar ook slijtage. Al... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Roest. En dan: ik koop nooit meer iets bij de Action: als je de deur uitloopt is het al kapot. Een perforator die na 1 (Ă©Ă©n) vel gewoon papier al kapot was, was mijn laatste aanschaf. Je kunt alle pannenspon... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |