Forum antwoorden aangemaakt
RE: Odin's Corn Flakes Whiskey Ik ben benieuwd. Dit ook maar eens geprobeerd, maar na 2 dagen lijkt de vergisting maar niet op gang te komen. Half receptje: 500g cornflake1.75kg suiker1 eetlepel citroensap1 pakje bakkersgist dr Oet... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: 1 liter wodka Iemand heeft een gezellig en avond gehad zag ik her en der |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Hooi Volgens mij heb ik daar een hele pot van |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Hooi Bedankt zover. Tijd om weer mash te maken hoor Ik |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
Hooi In Mayrhofen zit een leuk zaakje. De eigenaar maakt sterk en likeuren met wonderlijke smaakjes en namen. Eentje die er voor mij uitsprong was 'heu'. Hooi dus. Een helder stooksel dat rook en smaakte ... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Je bent te ongeduldig 😉 |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: Hopzakjes Push-up voor de theezakjes... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 jaar geleden |
RE: Hopzakjes Bij het brouwen veel besteld bij brouwmout.nl. Die leveren geschroot mout op recept (ja, lui).. en ook hop en zakjes voor Hop. Als ik brouw, brouw ik BIAB (Brew in a bag). Zo trek je alle mout er inee... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 jaar geleden |
RE: appels en peren Bedankt, denk ik.. Niet een antwoord op de vraag 🙂 |
In forum Vraag en aanbod |
7 jaar geleden |
RE: appels en peren Hey André, Ik heb net een emmer peren gekregen. Nog tips? Ik dacht net als bij pruimen: in stukken snijden en met een betonmixer fijne hakken in een ton. Water/suiker/citroensap erbij en gaan. |
In forum Vraag en aanbod |
7 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Eerst keer proeven. Zal nog wel even moeten staan denk ik. |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Mijn allereerste stook is ook klaar. De 5l alambiek van André is getest en goed bevonden! Recept: 500g roggebrood 1500g suiker 1 pakje bakkersgist 10l water Uitgegist in 2,5 week tot 11% 2 stripruns ... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: stinkende eerste stook! Klopt. De hoeveelheid mout, na het maischen, bepaalt de hoeveelheid suiker in je mash. Je gist zet die suikers om in alcohol en zakt (bij de meeste gisten) daarna naar de bodem. Vaak is het goed om na... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: stinkende eerste stook! @degitaar: Zeker te vroeg. Als het elk uur een keer borrelt wordt er nog vergist. Heb je een SG meter? Dan kun je kijken of het SG over een periode van 2 dagen bijvoorbeeld niet meer verandert. Dan is... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: T500 reflux RVS zgan niet zwoel genoeg blijkbaar |
In forum Vraag en aanbod |
7 jaar geleden |