Forum antwoorden aangemaakt

RE: Alle vragen en antwoorden betreffende de Grainfather mogen hier

Ja heb ik gedaan en al wat opgeslagen van bier recepten,maar ga eerst wat op de hand werken en daarna ga ik op tablet werken,als ik iets niet weet vraag ik het wel aan de forum of aan jullie ?? al bed...

In forum Grainfather

6 jaar geleden
RE: Alle vragen en antwoorden betreffende de Grainfather mogen hier

Ja munckerik een mooi toestel,weet nog niet hoe het bier smaakt,morgen terug een stookje doen dan heb ik de nodige mouten en gist,gerst,morgen om mijn bestelling met de goede mouten om een donker bier...

In forum Grainfather

6 jaar geleden
RE: Alle vragen en antwoorden betreffende de Grainfather mogen hier

Bedankt Jan voor de snelle levering van de grainfather,al een bierstookje gedaan en werkt prima,een leuk toestel,maar nog wat leren ????

In forum Grainfather

6 jaar geleden
RE: walnoot likeur 1

Oké Robbert ga ik zo proberen in vriezer te steken luchtdicht,denk ook dat dit moet lukken grtj bedankt ??

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: walnoot likeur 1

Hallo Dumo,ik weet het ook niet of ze nog goed zijn de noten in de vriezer,denk misschien slap geworden!Maar volgens ik lees he jij er in de vriezer zitten,en ja laat eens weten hoe het is met de note...

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: walnoot likeur 1

Oke bedankt voor informatie ?

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: walnoot likeur 1

Robbert wat is gedopt?

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: walnoot likeur 1

Ook groene walnoten,om later notewijn te maken?

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: walnoot likeur 1

Weet er iemand of je groene walnoten kan invriezen,Om ze later dan nog te gebruiken?

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Ik zou zeggen laat u gaan Fred 81,heb een maat en is ook bakker in St - kruis winkel Luc Neyt is de naam,ken je misschien!Heb je nog tijd over om nog wat drank te maken ? grtj ?

In forum Stel je even voor...

6 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Hallo fred81 ik kom van Destelbergen dus niet ver van jou he,als er dingen zijn waar ik kan helpen dan stuur je maar grtj likeurtje ???

In forum Stel je even voor...

6 jaar geleden
RE: Sambuca

Robz het is een tl anijszaad,het is allemaal 1 tl !

In forum Likeuren

7 jaar geleden
RE: Gin dry gin en gin

Hallo Kapisjon ik maak eerst mijn jenever en dan stook ik een 2x met kruiden jeneverbes,sinaspeul,kardemondpeul,steranijs1,roze peper!Dan breng ik de alcohol naar 40% en giet mijn kruik vol en doe daa...

In forum Recepten

7 jaar geleden
RE: Iemand die mij kan helpen om een Elixir d'Anvers of dergelijke te maken ?

Heb eentje staan met verschillende kruiden en morgen ziften en suiker er bij en proeven dan,ziet er lekker geel uit de kleur zit goed nu nog de smaak!

In forum Recepten

7 jaar geleden
RE: Sambuca

Sorry het was alsem ?

In forum Likeuren

7 jaar geleden
Pagina 1 / 8