Forum antwoorden aangemaakt
RE: Gistkast @kerkhofj wanneer het warmer wordt (komende zomer bv) wil je de boel gaan koelen. Mijn advies is om altijd op de laagst mogelijke temperatuur die aangegeven wordt op de verpakking te gaan vergisten en... |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: De evolutie van het Stookforum @Kees22 Er is geen goed Nederlands woord voor account, het is een geaccepteerd leenwoord. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Zelf mout roken!? @robbert Dank je Robbert, ik kon het niet zo snel vinden 👍🏼 |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Zelf mout roken!? @dano-becker ja zelf roken kan. Als brandstof gebruik je dan turf (niet uit het tuincentrum). Er staat hier ook een filmpje van Robbert op het forum. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Vraagje @mullie ...... tja dat is zo niet te zeggen, als je niets meer hoort kan het nog best aan het gisten zijn. Als het nagenoeg stil is dan nog even SG meten. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Vraagje @mullie als het lekker staat te gisten zou ik niet onnodig metingen gaan doen. Meet aan het eindenodg maar eens. Het mooiste ingredient istoch geduld 😁 |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag @stookforum ben benieuwd maar dat lezen we vast wel. |
In forum De kookhoek |
4 jaar geleden |
RE: Vraagje @mullie het stond ook wel iets te koud. Was wel een mooie temperatuur voor een pils vergisting. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag @stookforum Lekker, dat wordt weer genieten! |
In forum De kookhoek |
4 jaar geleden |
RE: Even voorstellen.... Bio-Brouwmaat @stephan kijk jij kent de officiële leestekens zelfs hahaha. Ik heb er leren skiën en we zijn er met de kinderen vaak geweest....... goeie ouwe tijd. |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Even voorstellen.... Bio-Brouwmaat @stephan verzenden naar Tsjechië kan altijd. Tarief is niet voordelig (vind ik) €19,95 voor max 23 kilo (inclusief verpakking). Anders zelf brengen en skiën in Spindleruv Mlyn 😁 |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Even voorstellen.... Bio-Brouwmaat @stookforum graag gedaan Jan. Er staan zeker leuke recepten op, inspiratie voor wat lekkers 😊 |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Vraagje @mullie die belletjes zijn CO2 belletjes. Het mooiste ingredient is geduld. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Volgende whisky stookwijn maken @robbert de Whisky Mouten Bio (en ook de Peated mout Bio) die ik verkoop zijn allemaal op Schotse turf afgeëest (volgens de mouterij zelfs op de beste Schotse turf 😊). Rookmout is gerookt op ... |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Vraagje @mullie hier maak je een denkfout. Je hebt geen start SG gemeten en momenteel zie ik dat het SG om en nabij de 1.030 is. Was je start SG 1.060 en zou je nu gaan stoken dan klopt de berekening. 1.030 ... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |