-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker. Whisky maken met een kolom, ik dacht dat we het over suiker vs mout hadden. Dan is suiker altijd goedkoper en makkelijker maar mout beter van smaak(ook bij je roer receptjes).
-
DrankDier antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker Ik zou geen whiskey maken met een reflux. De reflux stript bijna alle smaken en kun wellicht gebruiken voor neutral grain spirit. Wil je whiskey maken kan je op de t500 wel de alembic dome en een power regulator… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker hangt af van wat voor whiskey je wil maken. Als je alcohol maakt met een kolom en daar een Essence door roert dan heb je inderdaad iets wat voor een whiskey kan doorgaan. ( Is wel beter dan de… Meer lezen»
-
Noobstoker antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker Natuurlijk heeft dat zin, jij als kok zal ook weten dat je de lekkerste gerechten maak met goede en verse ingrediënten. Maar natuurlijk zijn vakmanschap en apparatuur ook belangrijk. Ik gebruik ook wel eens een suiker… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker Natuurlijk heeft dat zin, jij als kok zal ook weten dat je de lekkerste gerechten maak met goede en verse ingrediënten. Maar natuurlijk zijn vakmanschap en apparatuur ook belangrijk. Ik gebruik ook wel eens een suiker stookwijn en dan… Meer lezen»
-
@ndré antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker
Nee, beste om de smaak te behouden is een koperen Alambiek volgens mij.
Groet, @ndré😎🥃 -
Haak antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker
nee ! Gewoon bij je beschrijving
anders moet je in de topic gaan zoeken -
Noobstoker antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker Goed om te lezen dat je nogal wat van plan bent te maken, maar Whisky is echt het lekkerste als je deze maakt van gemoute granen 🤷♂️Cheers, groet, @ndré🥃😎 Ja dat is waar natuurlijk, maar heeft… Meer lezen»
-
@ndré antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker
Goed om te lezen dat je nogal wat van plan bent te maken, maar Whisky is echt het lekkerste als je deze maakt van gemoute granen 🤷♂️Cheers, groet, @ndré🥃😎 -
Noobstoker antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker Rutger welkom op dit leuke en leerzame forum. Wat voor een lekkers ben je van plan om te gaan stoken?Cheers alvast Groet, @ndré🥃😎 ik maak zo puur mogelijke alcohol om te vermengen met smaakjes, heb nu… Meer lezen»
-
Noobstoker antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker
Done 😁
thanks
-
@ndré antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker
Rutger welkom op dit leuke en leerzame forum.
Wat voor een lekkers ben je van plan om te gaan stoken?Cheers alvast
Groet, @ndré🥃😎 -
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker
Done 😁 -
Rino3.5 antwoordde op het onderwerp "Nieuw hier" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker
Volgens mij is eene Jan Admin hier dus waarschijnlijk dat je hem een pb tje stuurt mocht dat nu al kunnen? -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Stoken met t500" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@noobstoker voor een goede alcohol moet je ten alle tijden 2x de stookwijn overhalen. . Bij finale overhaal verwijder je voor en naloop.
Hierna indien de smaak , geur en helderheid goed is kun je deze gebruiken.