Vond forum berichten leuk
RE: Robbert's Tiny Projects @patbolk eucalyptus zou kunnen . |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Eens wat anders proberen, (echte) rum Nadat ik net de laatste versie rum verdund heb, kwam ik erachter dat ik vergeten was om deze hier op te schrijven. Versie 3 van volledige melasse rum ingezet op 27 Oktober. 5 liter Melasse van Jan ... |
In forum Spirits |
3 jaar geleden |
RE: Eens wat anders proberen, (echte) rum Het heeft even geduurd, beide versies in Juli gebotteld en ze hebben rustig gewacht totdat ik zin had om ze eens te proeven. Vooralsnog zijn alleen de blanke versies geprobeerd, ik verwachtte daarbij ... |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects
|
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Korenwijn Korenwijn de meest onderschatten drank die er is. Toen ik hem voor het eerst dronk was bij een whisky proeverij, ik kreeg de single barrel korenwijn 5 jaar van Zuidam ik dacht dat het een whisky wa... |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept @patbolk, schepje patent meel, schepje water, roeren(zuurstof), uv licht(zon) en een begin(wat jij wil) meer is er niet nodig.(oeps off topic) |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept @patbolk, daar ga je spijt van krijgen 2 is te weinig 😀 |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept @rumo @patbolk Na de geslaagde Limonchallenge kunnen we in het najaar een lekkere kruidenbitter challenge doen. Het dropshot recept is daar prima geschikt voor! |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: kersen stoken op de manier Pays Fort France
|
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Eens wat anders proberen, (echte) rum @pikketanus Ik ga vooralsnog niks mee vergisten, ik werd gisteravond herinnerd dat er nog een eerdere poging is geweest om rum te maken, dat was een combinatie van uitsluitend stroop (Rinse / Maestric... |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
Eens wat anders proberen, (echte) rum Wederom een topic als geheugensteuntje. Na een aantal keer gespeeld hebben met wat versies van supermarkt spul om een "rum" te maken heb ik gisteren besloten toch eens met melasse te gaan spelen. De... |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects Wegens sofware en apparatuur problemen heeft het even geduurt maar hier is een proef versie van een nieuwe tiny project . een simpel te maken abrikozen likeur . |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept Na alle filmpjes van @robbert ben ik aan het inkopen geslagen. Het is nogal lastig om alle ingrediënten te vinden en bijna onmogelijk om ze bij 1 webshop te kopen waardoor de kosten flink oplopen ivm ... |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Korenwijn @patbolk kan zijn dat er nog iets nagist vandaar de bellen 21 tot 28 dagen is normaal dus laat eventueel nog paar dagen staan de beide alcoholen worden apart gestookt en ook dus de Melasse 2 x . Hiern... |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
Sterke verhalen over Rum (en alchemie) Preview Keelduivel preview-Keelduivel.pdf |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |