-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Rozenbottels?" – 2 jaren, 7 maanden geleden
@poacher als je rozenbottels hebt fijngestampt dan giet je zoveel heetwater erover dat de rozenbottels net 3 a 5 cm onder water staan .
(Als je macereert in 80% alcohol gebruik je 800 – 1000 gr per liter ) . -
Notna antwoordde op het onderwerp "Master distillers" – 4 jaren geleden
@poacher dit ben ik 100% met je eens.
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 4 jaren geleden
@poacher, ik doe wat suiker in de appelsap als ik cider maak, maar diksap klinkt beter. Zouden ze dat ook bij de Lidl verkopen 🤔
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 4 jaren geleden
@poacher leuk testje. Er was nog iemand die het met diksap heeft gedaan dst ging goed. Een kennis van mij uit zuidduitsland koopt liters diksap (horeca voor scholen) en maakt daar cider van.
-
Sjefman antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 4 jaren geleden
@poacher 😍
Klinkt heel goed! -
I ❤ likeurtjes antwoordde op het onderwerp "Rabarber, Rabarber, Rabarber !" – 4 jaren, 1 maand geleden
@poacher ik maak van de rode rabarber rabarberwodka, rode stelen, wodka en suiker. Echt lekker mooi kleurtje ook.