Forum antwoorden aangemaakt
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Haha nou, je kunt altijd over de catwalk lopen om de eend te showen maar dat zal niet zo gewaardeerd worden denk ik ? Klinkt wel goed, gewoon eend bestellen en ook echt puur dat krijgen! Ik snap ze w... |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
RE: Aangeboden: Dikke Spaanse Alquitara ketel, 30 liter en helemaal nieuw Super mooi! Alle 2 de ketels! Toekomst muziek haha |
In forum Vraag en aanbod |
6 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Dat ziet er lekker uit heren!... terwijl ik aan mijn broodje kroket zit ?? Morgen alweer zo'n eend Jan?! Smakelijk alvast! ? |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
RE: professionele moderne " dunder " Had ik dus echt niet verwacht, maarja ik verbaas me wel vaker over bepaalde kleine details bij het stoken. Biertje los en nu ga ik me eens inlezen over het gebruik van acacia. ? |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: professionele moderne " dunder " Interresant! Word het een soort van stap voor stap, how to verslag of een vergelijkend met oude resultaten verslag? In elk geval blijf ik mee kijken ? Acacia als in de Robinia? |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Lekker Murmillo! Geniet ervan! |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Nim, echt vegetariër? Dan zorg ik namelijk voor wat vega spul op 1 dec ? of je moet snel vol zitten na wat gras ? |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Nu wou ik hier iets plaatsen in de trend van of de kerntemperatuur wel goed is maarja... dat zou alleen maar zijn om te "stoken" en dat is hier weer off-topic ? Dat ziet er goed uit Jan! Geslaagde een... |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Dat ziet er niet slecht uit Jan! Ik ben heel benieuwd. Van hier uit is me dat toch iets te ver rijden. Zodra jullie de Duck enterprises hebben uitgewerkt met de benodigde grainfather gadgets hoor ik h... |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Niet verkeerd Jan! Een kant en klaar Donald opgehaald of moet je hem nog helemaal zelf klaar maken? |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
RE: Help 🙂 Ik gebruik zelf de 5 liter whisky ketel van de Stookwinkel. Eerlijk gezegd net als Robbert al zegt zou ik bij nader inzien voor de 10 liter gaan. |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: uitzetten email notificaties Ik heb geen shift knop op de telefoon.. gewoon alles achter elkaar door typen dan maar haha |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Enquette proposal Haha geweldig! Nou ik zou de pc zo lang mogelijk uit laten en gewoon omdat het kan een 2e rondje maken langs alle fermenters ? Ik heb ook vaak dat me voor de planning op het werk wat te binnen schiet ... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Enquette proposal E: het stoken opzich is gewoon heel leuk samen met het experimenteren van verschillende ingrediënten. En dat gedruppel uit de cooler samen met het geborrel in het waterslot zijn gewoon rustgevend haha |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: uitzetten email notificaties Rechts bovenin waar bij mij staat + volg dit topic staat voor jou niet langer volgen. |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |