Forum antwoorden aangemaakt
RE: Welke gist voor whisky? @camielp ik vindt het wel bijzonder dat een lid van een whiskyclubje denkt dat je met een bepaalde gist en een vat soort een heel smaak profiel kan voorspellen. Daar komt gelukkig wat meer bij kijken ... |
In forum Gist vragen |
2 weken geleden |
RE: Frank stelt zich voor @frankos888 welkom, de T500 is een leuke ketel om mee te beginnen daar kan je meerdere kanten mee op tot dat je je ergens in gaat specialiseren. Als ik gist aan het opkweken ben voel ik mij ook wel ee... |
In forum Stel je even voor... |
2 weken geleden |
RE: Hallo luitjes @ndre |
In forum Stel je even voor... |
3 weken geleden |
RE: Hallo luitjes @ndre alle tri-clam's zijn 2". |
In forum Stel je even voor... |
3 weken geleden |
RE: Hallo luitjes @ndre dat is het zelfde als in de adapter want de basket kan ik in allebei schroeven. |
In forum Stel je even voor... |
3 weken geleden |
RE: Saké (Japanse Rijstwijn) @concha Weer een leuk en leerzaam filmpje van de hoogleraar, met een duidelijke uitleg over een paar basis wetenwaardigheden. |
In forum Bieren en wijnen |
3 weken geleden |
RE: Naloop @robbert |
In forum Stooktips |
4 weken geleden |
RE: Opschalen whisky productie @wjm het maakt niet uit wat andere er van vinden want je stook toch voor je zelf? al is het misschien wel wat veel voor 1 persoon😆 |
In forum Mijn installatie |
4 weken geleden |
RE: Opruiming 32 kilo Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00 @bewust. Bert kan je voor mij weer een kannetje meenemen? Ik zit nog een weekje in Thailand. Stuur alvast maar een tikkie. |
In forum Stookforum |
4 weken geleden |
RE: Naloop @robbert ik bedoelde eigenlijk dat ik bij een heldere alcohol wat eerder stop met het hart en bij whisky wat langer door ga. Maar hoe lang je door gaat is best wel moeilijk, want dat bepaalt toch voor... |
In forum Stooktips |
2 maanden geleden |
RE: Naloop @gerbenb welkom op het forum. ik weet niet welke drank je maakt, maar als ik geen heldere alcohol maak gebruik ik altijd het begin van de naloop om meer smaak te krijgen. |
In forum Stooktips |
2 maanden geleden |
RE: Grainfather G70² en destilleren @nicolaas dat is nou zo mooi aan dit forum, de kennis wordt overal en altijd gedeeld. Ik zit op dit moment voor een paar weken in Thailand dus als daar wat gedeeld moet worden(liefst drank) 😉 |
In forum Grainfather |
2 maanden geleden |
RE: Alsem (Artemisia) @psycat zoals al vaker is aan gegeven hebben dit soort drankjes tijd nodig om op smaak te komen. Zeker maanden maar ook jaren komt voor. Ik heb flessen die al jaren staan, maar een dichte fles is toch... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 maanden geleden |
RE: Ik stel me even voor. @theoh Welkom, en hou ons op de hoogte. |
In forum Stel je even voor... |
2 maanden geleden |
RE: Amylase in melasse @rummy-dummy ik gebruik 1 kg mout op een emmer van 27l stookwijn daar zit dan 5l melasse en 2,5kg rietsuiker in. De melasse is dan zo overheersend in smaak dat het knap zou zijn als je de mout zou pro... |
In forum Stookforum |
2 maanden geleden |