Forum antwoorden aangemaakt

RE: Koper en roestvaststaal?

Vraagje aan de wijze heren betreft de materialen.. wil er geen aparte topic voor maken en dacht vraag het hier. Ik heb een waterfles/vat wat ik wil gaan ombouwen tot een conisch gistingsvat. Het leidi...

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
RE: wat stoken jullie op dit moment ?

Ik heb nieuwe plannen met cacaonibs raw

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: wat stoken jullie op dit moment ?

Na veroudering blijkt het 5x beter Dus bejaarden zouden ook 5x beter zijn...... hoop voor de toekomst 🙂

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy

Ik zou het overhevelen in een vat en dan nog een aantal dagen laten klaren. Lekker in de schuur of zo iets, met deze temperatuur gaat dat sneller. Daarna als het in de ketel is gegaan even goed roeren...

In forum Spirits

7 jaar geleden
RE: wat stoken jullie op dit moment ?

Vandaag de mix van roggebrood en gerst voor de basis van jonge jenever de ketel in en kijken of de smaak weer meer in de buurt van Ketel 1 komt. Is eigenlijk wat..... maak je een lekkere borrel voor ...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: hulp nodig bij het berekenen van de hoeveelheden alcohol!

Van pure alcohol krijg ik hoofdpijn van, Of van al die rekensommen

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Kerstgroeten en nieuwjaars wensen 2019, Video, TIP!

Fijne stookdagen en een gelukkig moonshine year.

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
RE: Destilleer Anderhalf Keer

Gaat niet om een litertje te verliezen, litertje meer kan voor meer smaak zorgen of litertje minder de geur... of andersom. Je moet ergens een 'start smaak" hebben om het beter te kunnen maken. En som...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
RE: Destilleer Anderhalf Keer

Heb je het recept al een keer eerder gemaakt want dan kan je het verschil gaan proeven. Een verdeling is wat je zelf er van wilt maken, kan soms een litertje schelen wat het nog beter kan doen smaken.

In forum Stooktips

7 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Welkom Stoker, er staan aardig wat recepten op de site dus je kan naar hartenlust gaan stoken. Ben benieuwd naar je Poolse ketel. Zelfde idee als de t500 of grainfather?

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
RE: wat stoken jullie op dit moment ?

Het kan een flinke winter worden zo te zien.

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Waar zit iedereen ?????

Op de bank met mijn sokken..

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
RE: Forum berichten

Blijft toch met regelmaat erg traag of zelfs zo lang dat je de melding krijgt dat de site niet reageert.

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: wat stoken jullie op dit moment ?

Zooo... 1ste stook en hij ruikt lekker zacht en erg goed van smaak. Weet niet of ik dit wel een 2de stook wil doen, eerst maar even laten rusten.

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?

Ik ga met een gerust hart de feestdagen te gemoed, alhoewel.... er staat niets over likeur. Lekker dan, heb ik me gek gespaard met de walnootlikeur.

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Pagina 5 / 13