-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Nieuw, Pre-orders 2 en 3 RVS walsen schrootmolens gestart" – 4 jaren geleden
@nafets van de 2 walsen komen ook veel meer binnen dan de 3 walsen. Ik ga er van uit dat de meeste mensen deze afweging zo zullen maken.
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Nieuw, Pre-orders 2 en 3 RVS walsen schrootmolens gestart" – 4 jaren geleden
@jaapjanjoost hoi Jaapjanjoost, de uitleg staat beschreven bij de producten 😉
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Nieuw, Pre-orders 2 en 3 RVS walsen schrootmolens gestart" – 4 jaren geleden
-
Stookforum posted a new topic "Nieuw, Pre-orders 2 en 3 RVS walsen schrootmolens gestart" – 4 jaren geleden
2 walsen molen https://www.stookwinkel.nl/product/schrootmolen-2-rvs-walsen
3 walsen molen https://www.stookwinkel.nl/product/schrootmolen-3-rvs-walsen/
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Ik ben geen robot" – 4 jaren, 1 maand geleden
@psycat zie de uitleg van Stephan hierboven waarom deze shit niet weg kan. Anders 2500 reclames voor blauwe pilletjes per week op het forum. Volledig geautomatiseerd door robots. We doen het niet om te pesten 😉 Bij het inloggen gewoon… Read more»
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Bier distilleren" – 4 jaren, 1 maand geleden
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Bier distilleren" – 4 jaren, 1 maand geleden
Stokerij Lubberhuizen verkoopt al jarem eau de biere. Gewoon gestookt bier. Zal uiteraard per biersoort verschillen. De basis van bier is gelijk aan whisky, alleen zit er dan wat hop bij en dat proef je terug. Dit wil niet zeggen… Read more»
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Weegschaal ." – 4 jaren, 1 maand geleden
Bij deze verkocht. Met het grote plateau is deze perfect voor het wegen van grote dozen voor verzending
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Weegschaal ." – 4 jaren, 1 maand geleden
Die wil ik graag van je overnemen Robbert. Alleen ff kijken wanneer ik die kant op kan komen….
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 4 jaren, 1 maand geleden
Ja, koud gehopt. Dus tijdens de vergisting gewoon de emmer in in een kookzakje. Mijn werkwijze is denk ik wel terug te vinden in dit topic als je terugbladert naar eind april vorig jaar. Toen was de appelsap in glazen… Read more»
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 4 jaren, 1 maand geleden
Na een jaar heb ik vandaag mijn allerlaatste flesje Amarilo Hopped Appel Cider leegedronken. Zonde dat nu alles op is.
Tijd voor een nieuw project! -
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Topic 2000 ChrisV Moonshine" – 4 jaren, 1 maand geleden
Laat ze maar mopperen Chris, het is een mooi stuk geworden! Ligt hier al op de koffietafel
16196945890765640446674602907525.jpg -
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@hilly dat is idd apart, ik ga ook eens testen met aardappels. Hoeveel water heb je gebruikt om te spoelen? Ben benieuwd wat het originele sg was. Blijkbaar zijn er zetmelen die niet vatbaar zijn voor dit enzym.
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@hilly hoe is het afgelopen? Ik vroeg me af wat het sg is geworden uiteindelijk. Hoeveel te vergisten vloeistof heb je in totaal gemaakt?
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 1 maand geleden
En laat je lepel met te testen vloeistof ook even tot kamertemperatuur afkoelen 🙂
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@hilly vol de kook er over, tot 105 graden werkt hij optimaal. Komt vast goed 😉
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
Ik ben ook erg benieuwd naar de resulataten van iedereen, er zijn al best veel mensen die er een paar meebesteld hebben. Nick heeft mais getest, ik een kilo bloem. Maar ben ook heel benieuwd naar de resulataten met andere… Read more»
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Chatbox" – 4 jaren, 2 maanden geleden
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@odevie dat gaat wel lukken. Ben benieuwd naar de reultaten!
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@marcel1966 hier heb ik rekening mee gehouden, het is echt zo dun als normale wort van mout.
- Meer laden