-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Janne" – 2 maanden, 1 week geleden
Tiny Filmpjes Robbert
Stookforum-Tiny-Filmpjes-Robbert.PNG -
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Janne" – 2 maanden, 1 week geleden
Startpagina
Stookforum-Startpagina.PNG -
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Janne" – 2 maanden, 1 week geleden
@ndré bedoelt bijv. een T500 met kolom als onderstaande afbeelding:
Schermafbeelding-2025-02-11-om-20.59.51.png -
Skoelie vind forumbericht "Aankoop mais" – leuk 2 maanden, 2 weken geleden
-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 2 maanden, 2 weken geleden
http://www.demolenwinkel.nl Toen ik nog geen graanmolen had, heb ik hier al ‘ns geïnformeerd naar gebroken maïs. Dat hebben ze niet, maar wel hele maïskorrels, ook biologisch. In zakken van 5 en 25kg, te bestellen in de webshop. Schermafbeelding-2025-02-09-om-14.30.42.png
-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 2 maanden, 2 weken geleden
@murmillo Ik zie kansen voor iemand in de buurt van Burdaard om een maïshandeltje voor het forum te beginnen 😀😉
-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 2 maanden, 2 weken geleden
@robbert Tja, dat voordeel heb jij: Raalte-Burdaard v.v. = 270km …
Ik heb al ‘ns naar maïs gevraagd bij Bökkers Mölle (hier 10km vandaan), maar helaas -
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 2 maanden, 2 weken geleden
@robbert Ik zou aanbevelen om de bordeaux of de popcorn maïs van De Groot zelf ‘ns te proberen
-
Skoelie vind forumbericht "Aankoop mais" – leuk 2 maanden, 2 weken geleden
-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 2 maanden, 2 weken geleden
-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 2 maanden, 2 weken geleden
-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 2 maanden, 2 weken geleden
@rinus55 Grof malen en daarna even koken. Ik heb hiervoor een vooroorlogse graanmolen van meer dan 80 jaar oud gescoord op MP. Met een standaard schrootmolen lukt dit niet, maïs is te hard. En de bordeaux maïs van de Groot… Meer lezen»
-
Skoelie vind forumbericht "Gist zelf maken !" – leuk 2 maanden, 2 weken geleden
-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Gist zelf maken !" – 2 maanden, 3 weken geleden
@robbert De (geschrote?) mout eerst koken en dan het kooknat gebruiken?
Toch zeker niet de moutkorrels erin verwerken? -
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Gist zelf maken !" – 2 maanden, 3 weken geleden
Ik heb nog 200g gedroogde gist op basis van witte kool, karnemelk en magere yoghurt in de koelkast liggen, nu ca. 18 maanden oud, die ik wil gaan gebruiken als secundaire pitch voor mijn Highlands (Dalwhinnie) whisky. Hoe kan ik… Meer lezen»
-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Sg stop na 14 dagen op 1040" – 2 maanden, 3 weken geleden
@rumo Bedankt voor de toelichtingen. Ik vroeg ’t mij af doordat ik gewend was conform de toelichting op de verpakking van Fermentis om 1g gist per liter te gebruiken en, in overeenstemming met de informatie op het zakje DAP van… Meer lezen»
-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Sg stop na 14 dagen op 1040" – 2 maanden, 3 weken geleden
@rumo Hoeveel gistvoedingszout (DAP) per liter (vuistregel)?
-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "koelwater heel moeilijk af te regelen bij t-500" – 2 maanden, 3 weken geleden
Met een wasknijper op de regelknop van de naaldkraan gaat de fijnafstelling een stuk simpeler
-
Skoelie vind forumbericht "Highlands – Dalwhinnie" – leuk 3 maanden geleden
-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Highlands – Dalwhinnie" – 3 maanden geleden
Giststarter gemaakt voor een secundaire pitch met Lallemand Philly Sour: per zakje van 11 gram 200ml vers geperst en gezeefd sinaasappelsap, 3/4 theelepel Marmite en een snufje gistvoedingszout. Op de foto het resultaat na 4 uur: een hele lichte activiteit/schuimvorming… Meer lezen»
- Meer laden