Forum antwoorden aangemaakt
Bocksergeur Kan er iemand omschrijven hoe dat ruikt? Ook alles over dit onderwerp is welkom. |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
Boka volgens eigen ontwerp. Ik heb na lange tijd onderdelen verzamelen eindelijk alles voor een nieuwe boka kolom. Nu nog enkel de moed verzamelen om te assembleren want ben bang dat het tegen gaat slaan. Alles is in rvs dus gem... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Review. Het geeft toch meer voldoening als iemand zijn gedacht zegt want dat heb ik veel liever dan iemand die zegt dat het lekker is terwijl het op bagger gelijkt. |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: RVS gegolfde slang Zal ik doen.dank je voor het advies. Ik heb 10 meter ribbelbuis van 10 mm doorsnede dus koeloppervlak genoeg denk ik. |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: RVS gegolfde slang @robbert ik heb uiteindelijk de rvs ribbelbuis in huis gehaald. Eén ding valt wel tegen en dat is het plooien ervan. In tegenstelling met koper is rvsrvs veel veerkrachtiger en is moeilijk compact te ... |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: Iemand ervaring met IPA bier stoken??? @robbert Leye-water of te wel loogwater word ook veel gebruikt in de oosterse keuken. |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Iemand ervaring met IPA bier stoken??? @robbert Leye-water of te wel loogwater word ook veel gebruikt in de oosterse keuken. |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Iemand ervaring met IPA bier stoken??? @robbert natriumhydroxide wordt in de maag omgezet door het aanwezige zoutzuur. Het wordt omgezet in natriumchloride of te wel zout. het hangt wel af van de hoeveelheid maar sporen natriumhydroxide ku... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Iemand ervaring met IPA bier stoken??? @robbert Waarom is het nodig om de ph terug te stellen voor het stoken? Natriumhydroxide is toch niet vluchtig. |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
Over esters en fenolen Voor wie geïnteresseerd is. Klik hier |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Coco’s smaak komt van?.? Hier ook veel leuks en ook over cocoslikeur |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
Pommeau Heeft er iemand recept en werkwijze om Pommeau te maken? |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Gistsoorten @pruttel Lactobacillus is een melkzuur vormende bacterie. Saccharomyces cerevisiae een alcoholvormende gist. |
In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
RE: Over rum. Engelstalige PDF Ook erg interessant: Klik hier |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
Over rum. Engelstalige PDF Klik hier |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |