Forum antwoorden aangemaakt

Bocksergeur

Kan er iemand omschrijven hoe dat ruikt? Ook alles over dit onderwerp is welkom.

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
Boka volgens eigen ontwerp.

Ik heb na lange tijd onderdelen verzamelen eindelijk alles voor een nieuwe boka kolom. Nu nog enkel de moed verzamelen om te assembleren want ben bang dat het tegen gaat slaan. Alles is in rvs dus gem...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: Review.

Het geeft toch meer voldoening als iemand zijn gedacht zegt want dat heb ik veel liever dan iemand die zegt dat het lekker is terwijl het op bagger gelijkt.

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: RVS gegolfde slang

Zal ik doen.dank je voor het advies. Ik heb 10 meter ribbelbuis van 10 mm doorsnede dus koeloppervlak genoeg denk ik.

In forum Mijn installatie

3 jaar geleden
RE: RVS gegolfde slang

@robbert ik heb uiteindelijk de rvs ribbelbuis in huis gehaald. Eén ding valt wel tegen en dat is het plooien ervan. In tegenstelling met koper is rvsrvs veel veerkrachtiger en is moeilijk compact te ...

In forum Mijn installatie

3 jaar geleden
RE: Iemand ervaring met IPA bier stoken???

@robbert Leye-water of te wel loogwater word ook veel gebruikt in de oosterse keuken.

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Iemand ervaring met IPA bier stoken???

@robbert Leye-water of te wel loogwater word ook veel gebruikt in de oosterse keuken.

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Iemand ervaring met IPA bier stoken???

@robbert natriumhydroxide wordt in de maag omgezet door het aanwezige zoutzuur. Het wordt omgezet in natriumchloride of te wel zout. het hangt wel af van de hoeveelheid maar sporen natriumhydroxide ku...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Iemand ervaring met IPA bier stoken???

@robbert Waarom is het nodig om de ph terug te stellen voor het stoken? Natriumhydroxide is toch niet vluchtig.

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Over esters en fenolen

Voor wie geïnteresseerd is. Klik hier

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
RE: Coco’s smaak komt van?.?

Hier ook veel leuks en ook over cocoslikeur

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
Pommeau

Heeft er iemand recept en werkwijze om Pommeau te maken?

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Gistsoorten

@pruttel Lactobacillus is een melkzuur vormende bacterie. Saccharomyces cerevisiae een alcoholvormende gist.

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
RE: Over rum. Engelstalige PDF

Ook erg interessant: Klik hier

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Over rum. Engelstalige PDF

Klik hier

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Pagina 2 / 39