Vond forum berichten leuk
RE: Airstill infusion basket Een aantal jaar geleden had ik deze al eens laten zien. Een plaatjes rvs rond 170 mm 3 draadeinden rvs. 6 rvs moertjes Plaatje kun je op verschillende hoogtes zetten . Als dubbele bodem tegen aan... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @thekid top. Beter uit voorzorg. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @thekid , heel goed , maar wat noem jij geïnverteerde suiker? Geïnverteerde suiker is suiker wat makkelijker vergist, dus dat wordt alcohol en bubbels en geen zoete cider. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @thekid ik doe het als volgt: na het gisten hevel ik de “platte” cider over naar mijn bottelemmer. Dan doe ik 8/9/10 gram de liter in een steelpannetje met een beetje water zodat het oplost. Dit roer ... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @thekid ligt ook wat aan stevigheid vd flessen, ik gebruik de grolsch beugeltjes (450ml) omdat ik ze vertrouw met 4g bottelsuiker, druk is dan vergelijkbaar met wat er normaal in gezeten heeft, maar d... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @thekid ja dan zit je veilig maar altijd iets over de flessen heen leggen mocht je een zwakke fles hebben |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @thekid ten eerste zijn cider en stookwijn 2 hele verschillende dingen. De wijn die afgeraden wordt om stookwijn van te maken kan heel goed zo gedronken worden en de appelsap voor de cider ook. Alleen... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 jaar geleden |
RE: Belgisch witbier @pikketanus, bij bier is hygiëne heel belangrijk, anders gaat het net als bij een dame stinken. |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? 1 glaasje Lemon Lime uit het tiny project. Ik heb nog 0.5 l over van de 6 l en dat is jammer want ik merk dat dit soort drankjes na verloop van tijd(maanden) steeds beter gaan smaken. Geduld heb ik we... |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Website met Amerikaanse recepten De grapefruit-kokos-gin is geoogst. Smaakt lekker naar grapefruit, maar de kokos is wat zwak. We hadden geen verse kokos voorradig, dus hebben en zakje schaafsel gebruikt. Volgende keer nemen we wel v... |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Blauw/ groenig destillaat @thekid als de ketel vanbinnen geen rare aanslag heeft gewoon even schoonmaken met een vaatwasmachine reiniger en naspoelen met helder water en klaar . |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Nieuwe ketel Foto 6 A1D116F6-2DC2-42BF-ACCF-84830890EAFD.jpeg |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Alcohol percentage aan de lage kant. @hilly teveel aan suiker (onder mindere omstandigheden, beter gezegd minder optimale omstandigheden) kan voor te veel druk zorgen. Als een mens te diep duikt komt er ook te veel druk op het lichaam. D... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Stookforum Merchandise @dutchgold 😎 hold my moonshine 1F7DF26D-D3D2-4037-BC53-77702572AB26.jpeg |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |