Forum antwoorden aangemaakt
RE: Recept voor Palinka Kan je er ook kruiden of iets bijdoen voor de smaak te verbeteren? of is dat niet aangeraden? |
In forum Spirits |
8 jaar geleden |
RE: Recept voor Palinka Dus fruit spoelen, prakken, er heet water over gieten en dan proeven?Of bedoel je van de 2 een kleine hoeveelheid in een blender en zo proeven? |
In forum Spirits |
8 jaar geleden |
RE: Recept voor Palinka We hebben redelijk veel druiven hangen in onze tuin, die ik morgen ga oogsten. Ook hebben we redelijk veel vlierbessen hangen. Zou dit een goede combinatie zijn om een 25 L vat met te vullen en te ver... |
In forum Spirits |
8 jaar geleden |
RE: Recepten site voor Moonshine Hmm, toch eens proberen, misschien goed voor halloween 😀 |
In forum Recepten |
8 jaar geleden |
Recepten site voor Moonshine Hoi allen, Voor degenen die geïnteresseerd zijn in moonshine. Ik vond deze website met een aantal recepten erop. Enjoy |
In forum Recepten |
8 jaar geleden |
RE: Recept voor Palinka Ik heb wel nog een vraagje, stel dat je niet voldoende fruit hebt, kan je dan eigenlijk suiker en water bijvoegen om te vergisten? of gaat dit de smaak niet ten goede doen? |
In forum Spirits |
8 jaar geleden |
RE: Recept voor Palinka Thurstan ik stook ongeveer 160 ltr. Per jaar het gaat ook elk jr op als je wil beleggen in drank koop goeie wijn of cognac of zo iets ,als je een fles zelf gestookte €10.00 kost is het niet de moeite ... |
In forum Spirits |
8 jaar geleden |
RE: Recept voor Palinka Is er een manier om te weten te komen hoeveel suiker / water / gist je moet toevoegen aan je fruit? Dit zal verschillen naargelang de hoeveelheid suiker etc die in je fruit zit veronderstel ik?Kan men... |
In forum Spirits |
8 jaar geleden |
Recept voor Palinka Hoi iedereen, ik zou graag een poging doen om palinka te maken. Heeft iemand hier al ervaring mee?Hoe maak je de mash etc? Alle info is welkom 🙂 |
In forum Spirits |
8 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Ik d8 dat de groene kleur door de alsem kwam? |
In forum Stel je even voor... |
8 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Voor gin heb je heel hoge% neutrale alcohol nodig, wat het beste kan met een reflux.Voor fruitdistilaat gebruik je een alembiek, voor de smaak.Ikzelf heb een spaanse alembiek, doordat de koeling boven... |
In forum Stel je even voor... |
8 jaar geleden |
RE: Rum van melasse stoken Mijn id zou zijn de molasse te gebruiken maar dan de witte suiker te vervangen door rietsuiker, maar ik weet niet ofdat dit een goede vergisting geeft tov witte suiker. Vandaar de vraag |
In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
RE: Rum van melasse stoken Ik vond ook dit recept, Traditional ('Industrial') Rum for the Homedistiller (high alcohol) 4 kg molasses and 4 kg white sugar for 20 l water This is equivalent to 300 g sugar/litre Valt ruwe rietsu... |
In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
RE: Rum van melasse stoken Bedankt voor Rum guide. Alweer een top post, ga ik binnenkort zeker proberen 🙂 |
In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
Alcohol 70% + van turbo 8 gist vragen over smaak Ik heb een batch gemaakt met turbo 8 gist. Na de eerste stook is deze tussen de 70%-80% geworden.Nu zit er nog een beetje een nasmaak aan, ik zelf vind het niet zo erg, maar de mensen die het proefden... |
In forum Stooktips |
8 jaar geleden |