Forum antwoorden aangemaakt
RE: stoken op smaak Alles gestookt in een T500 waarbij ik de kookzak met kruiden zwevend in de vloeistof had hangen en kooksteentjes op de bodem. Verder kolomvulling eruit koper zadels terug erin en de kolom verder voor ... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: stoken op smaak Ik had kooksteentjes op de bodem en ondanks dat toch een bruin randje |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: stoken op smaak Dit weekend gin gestookt in mijn T500 eerst weer de zadels eruit gehaald koperen pakking weer terug erin en de kolom voor twee derde gevuld met knikkers. De kruiden voor de gin 25 gram jeneverbes 8 gr... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Droplikeur, dropshot recept Voor de mensen die dicht bij de Duitse grens wonen, de drop die voor de Deense Salmiakki gebruikt wordt is ook in Duitsland verkrijgbaar bij de Rewe. Daarnaast kun jij in elke Duitse aldi de Salmiakko... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: T500 kolom met zadels en zonder zadels. Vul de kolom maar eens voor 2/3 met knikkers je haalt dan nog steeds meer dan 90% abv en je hevelt ook smaak mee over |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Bentoniet De gist is te koop bij |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Bentoniet
|
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Bentoniet Ja jullie hebben beide gelijk maar de classic gist van still spirits het hier op dit forum door velen geprijsde zakje blauw blijkt goede resultaten te geven en vraag mij af of die bentoniet hetgeen in... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: bakkersgist vraagjes Ik vraag mij af of iemand al ervaring heeft met Bruggeman SD bakkersgist, waarbij SD staat voor Sugar Dough deze gist moet beter kunnen omgaan met hoge suikerwaardes is het deeg beslag wellicht dat hi... |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
Bentoniet Ik zie op de verpakking van de still spirits classic gist dat ze reeds aan de gist bentoniet hebben toegevoegd. Ik vraag mij af waarom ze dat gedaan hebben normaal wordt het gebruikt als klaringsmidde... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Zijn eral stokers die ervaring hebben met Alcotec 48 turbogist met carbon. De alcohol gemaakt van alcotec met 48 carbon is niet slecht en heb hem gebruikt als basis om een ouzo te maken. Het resultaat is super mijn ouzo smaakt direct na distillatie en verdunning met water en... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: stoken op smaak Ze zeggen dat stoken op smaak met een kolom niet kan ik stook met een T500 waarvan ik de vulling eruit haal laat alleen de koperen zadels zitten en vul de kolom voor twee derde met glazen knikkers. Ik... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Grappa in een T500 Stoken op smaak kan ook perfect in een T500 ik maak er ouzo mee die door iedereen als heel lekker wordt ervaren. Je gaat als volgt te werk. Haal de kolom leeg en doe alleen de koperen zadels terug in ... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Recept voor Palinka Hoi Chris V jij zegt dat jij de pruimen eerste twee weken wegzet nadat ze kapot gemixt zijn alvorens je suiker en gist toevoegt. Dat begrijp ik eigenlijk niet goed normaal gesproken zou ik de pruimen ... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: Zijn eral stokers die ervaring hebben met Alcotec 48 turbogist met carbon. Soepkoppe heb jij de boel voor het stoken nog geklaard met klaringsmiddel? |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |