-
Stefan antwoordde op het onderwerp "Vergistingsemmers uit de kelder gehaald" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@wout goed drogen en vooral niet op elkaar stapelen. Waar droogte is groeit ( vrijwel) niks
-
Stefan antwoordde op het onderwerp "Mijn ketel" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@wout. Klopt,maarrrr. Is enkel voor koelen.de spiraal loopt er dwars doorheen. De alcohol zal nooit in contact zijn met lood
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Boterzuur" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@wout het gebruik van “dunder” zoals jij nu voor ogen hebt is een beetje achterhaalt. . tegenwoordig gebruikt men extracten of toevoegen van enkele zuren , mineralen en verschillende bacteriën . Zowel verschillende carbonzuren , azijnzuur , zwavelzuur als acetaten… Read more»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Boterzuur" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@wout Verkeerd gebruik van zuren of enkelt Alleen boterzuur toevoegen kan tekoste gaan van de drank of inderdaad toxische werking hebben. Vergeet niet dat zuren met diverse andere producten ook binden en zowel esters vormen maar ook vervekende acetaten …. Read more»
-
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Boterzuur" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@wout ik stel je gezondheid slechts boven het geloof in iets dat alle kanten uit kan gaan. Zoals ik zeg ben je helemaal vrij van restricties. Ik kom hier niet om DE manier aan te kondigen, maar ÉÉN manier. Wat… Read more»
-
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Boterzuur" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@wout aah de “home distiller” dunder.. ach ja, ieder zijn ding/werkwijze/smaak. Persoonlijk (voor mij dus) zit die vorm van dunder in het ‘hillbilly hoekje’, naast de tomatenpuree. Het gebruik van zulke dunder is niet voor niets verboden, het kan nou… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Boterzuur" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@wout misschien hier even op zoeken op forum .
professionele moderne ” dunder ”
-
roeier antwoordde op het onderwerp "Groeten uit Rotterdam" – 4 jaren, 1 maand geleden
@wout Ja had al wel begrepen dat je geduld moet hebben, alles goed bij moet houden, niet verwachten dat alles in een keer goed gaat… maar, als je dat geduld op kan brengen je uiteindelijk tot mooie lekkere dingen kan… Read more»