Forum antwoorden aangemaakt

RE: Genepi

@robbert dankje, ik heb je een Bericht teruggestuurd 👍🏻

In forum Likeuren

3 dagen geleden
RE: Genepi

@robbert Thanks. Het zou super zijn om eens met dit ingrediënt aan de slag te kunnen. Ik hou me aanbevolen. En ik wil er gerust ook voor betalen hoor. (Of je dus een sample van “ mijn “ benedictine r...

In forum Likeuren

2 weken geleden
RE: Genepi

Hi @robbert; Geen punt hoor. Maar omdat je in januari postte je dat je een overschot wellicht in de container zou doen belanden… Dat klonk voor mij als “kapitaalvernietiging” dus daarom heb ik je toe...

In forum Likeuren

2 weken geleden
RE: Genepi

@robbert, ik ben verschrikkelijk nieuwsgierig geworden door de posts over Genepi, maar weet niet hoe ik eraan zou moeten komen. mag ik van jou wat overnemen misschien?

In forum Likeuren

2 weken geleden
RE: Genepi

@robbert, het zou wel heel jammer zijn als een deel hiervan in de container verdwijnt. Ik zou het graag ook eens verwerken, dus als ik zo vrij mag zijn: denk je dat er nog wat over zou zijn voor mij? ...

In forum Likeuren

3 maanden geleden
RE: Pekmez (turkse druivenmelasse)

@mccorner : Wat leuk dat je zoveel later de weg naar Apeldoorn hebt gevonden en in het bijzonder naar “onze Öz”. bizar groot hè. Ook wanneer je niet van stoken houdt maar wel van eten/koken een klein...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
RE: Melasse afhaalavond bij Stookwinkel. 31 mei

Jan, wil je 10 x appelmelasse voor me reserveren? Dan haal ik ze morgen op. graag een berichtje terug of dat akkoord is. thanks, Zoef.

In forum Vraag en aanbod

11 maanden geleden
RE: Pekmez experiment

Hé @mccorner, tof om te vernemen dat mijn experiment je aanzette tot je eigen kneierij 😂. Zonder gekheid: Ik was uiteindelijk ook aaangenaam verrast over de volle fruitige smaak van de Pekmez ...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: Verse druiven (nog even) bewaren?

@robbert : Nogmaals dank, nu maar rustig 😴 slapen.. morgen weer even checken.

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: Verse druiven (nog even) bewaren?

@robbert Ok, zojuist een partijtje calciumcarbonaat toegevoegd en zoveel extra water als mogelijk. Ph meet ik nu op 4 en sg op ca 1050…. Was wel even een schuim festival maar het lijkt inmiddels iets ...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: Verse druiven (nog even) bewaren?

@robbert, ik ga die interventie zo dadelijk nog doen. Thanks!

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: Verse druiven (nog even) bewaren?

@robbert oh jee, heb je een (reddings)plan van aanpak voor me?

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: Verse druiven (nog even) bewaren?

Dank allen voor de tips. Vanavond toch maar besloten om niet langer op mijn bestelde gist (safspirit hg-1) en pecto enzym bestelling te wachten. alle druiven gauw van takjes ontdaan, met de hand gekne...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
Verse druiven (nog even) bewaren?

Ik kreeg deze week ca 25 kg verse rode druiven van een kennis. Netjes geplukt aan trosjes Helaas kan ik nog niet direct een gistvat vullen, ik wacht nog op wat benodigdheden en tijd om te kunnen start...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: Pekmez (turkse druivenmelasse)

Korte update: Na 2e overhaal (eveneens t500 met koperen helm) heb ik een netto opbrengst van 6,5 liter à 65% Vol. nu maar eens rustig bezinnen wat ik er mee zal doen. Het Ouzo idee van McCorner staat...

In forum Stookforum

2 jaar geleden
Pagina 1 / 6