hobbyman
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 17 april 2016
Reputable Member
Volgen
ik laat het fruit meestal een week of 2 zacht worden in een ...

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
lijkt er inderdaad op dat er weinig voeding voor de gist aan...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Mooi geschreven stuk. Ik zou die tijd graag meegemaakt hebbe...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Ik had nog wel een keer schoon gestookt met alleen water maa...

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
Ik zou een cleaning run doen ondanks de RVS. Ik heb ook bij ...

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
Ook de snelheid waarmee je stookt heeft invloed op de scherp...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
dat klinkt niet heel lekker en gezond. ik heb daar zelf geen...

In forum Gist vragen

8 jaar geleden
bij mij liggen ze gewoon rustig in de kruipruimte, af en toe...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
ik zeg gewoon blijven mengen, na elke andere drank krijg je ...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Freek, Bedankt, deze kende ik nog niet. heeft een betere pr...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
wat is stinken? dat is de goede vraag. het is natuurlijke ge...

In forum Gist vragen

8 jaar geleden
ik stook bij de eerste stook altijd tot de 30% en de tweede ...

In forum Mijn installatie

8 jaar geleden
Ik heb een eikenvaatje van brouwland gekregen. probleem was ...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
ik heb eigenlijk nooit dat mijn stooksel troebel wordt als i...

In forum Recepten

8 jaar geleden
Het heeft even geduurd maar ook ik heb mijn spullen van dest...

In forum Mijn installatie

8 jaar geleden
Pagina 16 / 22

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?