hobbyman
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 17 april 2016
Reputable Member
Volgen
Ik stook met een platte bodem met een flinke brander er onde...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
Bij mij is het meestal niet kraakhelder. Zorg dat ik met ove...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
Kersenhout is heerlijk hout om vlees mee te roken, geeft een...

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Best geknutselt robbert! Zelfs als extra reflux te gebruiken...

In forum Mijn installatie

5 jaar geleden
Ik blijf bij de vaatjes en blends maken, elke keer weer iets...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
+ als je eenmaal de vaten hebt, kun je na de eerste lagering...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
Puro oxi

In forum Stookforum

5 jaar geleden
Zijn hier vaker op het forum ter spraken gekomen. Ook uit pe...

In forum Mijn installatie

5 jaar geleden
Ik zou meerdere kleintjes halen en later blenden. Geeft een ...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
Harvey, een goede paprika heeft een brix (suiker) gehalte va...

In forum Spirits

5 jaar geleden
Ik heb een schrootmolen, mijn schroot komt overeen met de fo...

In forum Mijn installatie

5 jaar geleden
De ketel en het stoken zelf met een pot-still achtige low-te...

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Als er nog geen meldingen van zijn, laat ze maar lekker weg ...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
Pfoe grootste mislukking. Proberen van gele paprika een dran...

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Klinkt inderdaad als een overdruk verhaal. Ik ken de smartst...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
Pagina 4 / 22

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?