Hoentie
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 21 juli 2021
Eminent Member
Volgen
@robbert Ja, dat snap ik. Maar ik wil dus een cider van 2% m...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 maanden geleden
@rumo Thanks, zo ver was ik. Mijn begin SG was 1050 en ik wi...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 maanden geleden
@robbert ja dat had ik inderdaad gelezen, maar waar komt die...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 maanden geleden
@robbert warmer minder estervorming; check. Thanks. E...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 maanden geleden
Niemand? Want misschien is het allemaal heel gemakkelijk maa...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 maanden geleden
Hi Joost, ik denk dat het voor jou heel nuttig is om de be...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
Bijkomende vraag: maakt de temperatuur voor de fermentatie u...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 maanden geleden
Fris zoetzure appel-perencider met bubbel zonder toegevoegde...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 maanden geleden
@drankdier Dit is een uitstekende tip. Gewoon een half jaar ...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 maanden geleden
Grainfather App / Conical Fermenter vraag over SG-metingen

In forum Grainfather

2 maanden geleden
Update: de rum is al een tijdje klaar. Ik heb het op amerika...

In forum Spirits

3 maanden geleden
@kevin Das een mooie vuistregel, maar dit was na 1x overhale...

In forum Recepten

3 maanden geleden
Update: ik heb deze mash echt heel lang laten staan, omdat h...

In forum Recepten

3 maanden geleden
@johans 15 x 0,07 = 1,05 L pure alcohol (en die ga je nooit ...

In forum Stookforum

5 maanden geleden
@rumo thanks!

In forum Het Café (praathuis)

5 maanden geleden
Pagina 1 / 2

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?