SaenseOverhaal
SaenseOverhaal
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 november 2019
Reputable Member
Volgen
@alchemist En de vezels uit alternatieve houtachtige dele...

In forum Spirits

2 jaar geleden
@bluesmobiel , Ik betwijfel of Brenner nog actief op d...

In forum Mijn installatie

2 jaar geleden
De laatste keer was er een workshop, waar het gehele proces ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@rummy-dummy Bij voldoende animo, geschikte locatie en bu...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@hoentie ik maisch doorgaans in de avond. Ik laat de gemaisc...

In forum Recepten

2 jaar geleden
@rfpma Robbert heeft duidelijke filmpjes gemaakt. Diegene va...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
@rfpma Dit zijn geen grammen maar graden Celsius. De tempera...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
Koeling vind ik interessant. Kun je daar wat meer over verte...

In forum Mijn installatie

2 jaar geleden
Een stookronde doen met azijn en water. En dan alles goed ui...

In forum Mijn installatie

2 jaar geleden
Leuk weer rob! Kun je dat maismout nog ergens halen?

In forum Recepten

2 jaar geleden
Zoals ik het nu begrijp het je jouw uitgegiste stookwijn 1 x...

In forum Stooktips

2 jaar geleden
@lambik Ik weet niet waar je woonachtig bent, maar ik heb va...

In forum Mijn installatie

2 jaar geleden
@opstoker Na azijnstook en naspoelen met lauwwarm water de k...

In forum Stooktips

2 jaar geleden
Eerst een azijnstookje. Geen koelwater in de condensor zodat...

In forum Stooktips

2 jaar geleden
@alchemist Niet als 'safetynet' nog een aandeel gerstemout g...

In forum Recepten

2 jaar geleden
Pagina 8 / 19

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?