Odevie
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 19 mei 2020
Reputable Member
Volgen
Welkom Enrico, je bent op de ideale plek terechtgekomen om v...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@haak/p> Let wel dat het citrusseizoen op z'n einde loopt,...

In forum Recepten

4 jaar geleden
@marcel1966 ik reageerde op je bericht ivm de cruydhof walno...

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
@haak voor likeuren gebruik ik enkel en alleen bio citrus vr...

In forum Recepten

4 jaar geleden
@stookforum dit wou ik dus gaan doen met 5 kg meergranenmeel...

In forum Spirits

4 jaar geleden
@marcel1966 kan niet slecht zijn 🙂

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
@sjefman die vraag stel ik mij ook soms. Vaak is de eerste (...

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
@robbert het citroenzuur had ik bij de hand maar heb ik bewu...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@robbert Ik heb het experiment met de fast fermenting vodka ...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
@rvdh als je vergelijkt met de chemische troep die we dageli...

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
@stookforum vergistingsemmers systematisch met een sopje sch...

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
@stookforum gewoon een vraagje Jan, zou je zo een of twee pa...

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
@alchemist awwww, da's het nieuwe 'test'-enzyme. Heb je daar...

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
@stierke wat is de referentie van deze amylase bij Stookwink...

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
@stefanjo voor de limoncello? Ik reken 200 gram per liter li...

In forum Likeuren

4 jaar geleden
Pagina 21 / 26

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?