Odevie
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 19 mei 2020
Reputable Member
Volgen
@rudy68 wil je d'r likeur van maken dan kan je het idd verdu...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Mijn ervaring met macereren is dat je meest subtiele smaken ...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Hoi Rino, welkom op dit interessante forum en proficiat met ...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
Welkom Steven, ik heb zelf ook deze combinatie en ben er hee...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@robbert ging prima. De pruimen toch maar grof gehakseld en ...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Kan het kwaad dat de pruimen al een klein beetje 'overrijp' ...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
@robbert wat ik me intussen nog afvroeg of je tijdens het ma...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@robbert Puur theorie inderdaad. De Chateau whiskymout is ee...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@flip een begin SG van 1074 is flink, dus prima gemaisched. ...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@napsjaar welkom op dit leuke en leerzame forum. Heb je de...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@moon-shiner157 Een verloren investering is het zeker niet. ...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@moon-shiner157 welkom op dit leuke, leerzame en interessant...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@bewust kan je d'r ook wat naar Frankrijk opsturen?

In forum Spirits

3 jaar geleden
@janman het deksel van de botanical basket van Still Spirits...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@robbert zo gedaan, ook wat bicarbonaat bijgedaan om de pH w...

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
Pagina 7 / 27

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?