Odevie
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 19 mei 2020
Reputable Member
Volgen
@robbert wat ik me intussen nog afvroeg of je tijdens het ma...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@robbert Puur theorie inderdaad. De Chateau whiskymout is ee...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@flip een begin SG van 1074 is flink, dus prima gemaisched. ...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@napsjaar welkom op dit leuke en leerzame forum. Heb je de...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@moon-shiner157 Een verloren investering is het zeker niet. ...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@moon-shiner157 welkom op dit leuke, leerzame en interessant...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@bewust kan je d'r ook wat naar Frankrijk opsturen?

In forum Spirits

3 jaar geleden
@janman het deksel van de botanical basket van Still Spirits...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@robbert zo gedaan, ook wat bicarbonaat bijgedaan om de pH w...

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
@munckerik klopt. Ik vroeg me laatst wel of of deze Chateau ...

In forum Recepten

3 jaar geleden
Maishschema met ongemoute granen

In forum Stookforum

3 jaar geleden
@janman de kruiden die ik op voorraad heb: jeneverbes enge...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@jarr-p welkom op dit forum JP. Je hebt blijkbaar reeds een ...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@theresa ook als de appelen nog hard en zurig zijn? Ik ver...

In forum Recepten

3 jaar geleden
@theresa mooie oogst zo te zien. Bij ons in Frankrijk beginn...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
Pagina 7 / 26

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?