|
Dank voor de info Robbert, ga ik proberen! Groet In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
|
Hey Robbert, wat is de referentie van deze gist svp? In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
|
Welkom! In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
|
Jawel, streek Lendelede Izegem hier In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
|
Ik stook op gas, maar de 12l kolom kan nog elektrisch...
i... In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
|
De stookwinkel whisky alambieken zijn wel goed, heb de 20l e... In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
|
Ik ben gestart met een grainfather en ben er heel tevreden o... In forum Recepten |
5 jaar geleden |
|
Hey,
ik heb mijn eerste whisky mash ook op die manier gemaa... In forum Recepten |
5 jaar geleden |
|
OK, hier gaan we.
Belangrijk, de ingediënten zijn bepaald v... In forum Spirits |
5 jaar geleden |
|
Ik start steeds met 3 a 4l neutraal die ik verdun tot 65%, d... In forum Spirits |
5 jaar geleden |
|
Ik heb deze gisteren nog gestookt. Ik heb beide uitgetest, e... In forum Spirits |
5 jaar geleden |
|
Fermentis Saflager s-23 bvb, of Mangrove Jack’s M76 In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
|
Welke telefoon gebruik je? In elk geval niet proberen te ver... In forum Grainfather |
5 jaar geleden |
|
Klopt, maar met de whiskygisten van stookwinkel op kamertemp... In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
|
Ik reken altijd 2 weken voor de whisky. 10 dagen laten giste... In forum Stookforum |
5 jaar geleden |