Theresa
Theresa
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 17 april 2021
Reputable Member
Volgen
@johans in vodka beslag onderwerp staat filmpje met alquitar...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
@betyar bij ons al grootse deel oogst verwerkt . Ook al paa...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
Koude weer is weer opkomst . De mede van vorig jaar komt nu ...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
@robbert hier weer wat voorraad van verschillende pruimcombi...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
@robbert op te roken ? In de pijp of onder de makreel ?

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@kees22 beetje extra water geeft zuurstof waarop de gist bet...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
@haak ik stook mijn pure alkohol uit met een 25 liter ketel ...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@haak als ik toch whisky ,wodka , jenever stookt blijft er a...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@haak waarvoor zoveel pure alkohol maken dan . ik maak zel...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@odevie pitjes steeltjes kroontjes eruit en koken tot een so...

In forum Recepten

3 jaar geleden
@odevie u kunt er pulp van koken en vergisten als wijn de...

In forum Recepten

3 jaar geleden
@odevie de oogst lijkt tot no toe goed te worden . de cent...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
@kees22 kort stomen of in warm water droppen is beter dan op...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
@murmillo ze staan in boomgaard wij hebben ze niet voor hun ...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
Myrobalan (kerspruim , ook vaak aangezien voor maribellen ) ...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
Pagina 10 / 23

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?