-
@ndré vind forumbericht "Peated whiskey" – leuk 3 maanden, 1 week geleden
-
Robbert vind forumbericht "Honing Bourbon." – leuk 3 maanden, 1 week geleden
-
Robbert vind forumbericht "Honing Bourbon." – leuk 3 maanden, 1 week geleden
-
Willy00 antwoordde op het onderwerp "Honing Bourbon." – 3 maanden, 1 week geleden
Dank u voor je info
-
Murmillo vind forumbericht "Dat wordt kurken trekken" – leuk 3 maanden, 1 week geleden
-
SaenseOverhaal vind forumbericht "Peated whiskey" – leuk 3 maanden, 1 week geleden
-
SaenseOverhaal vind forumbericht "Peated whiskey" – leuk 3 maanden, 1 week geleden
-
Harryd1969 vind forumbericht "Honing Bourbon." – leuk 3 maanden, 1 week geleden
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Peated whiskey" – 3 maanden, 1 week geleden
@brenner jong geleerd is oud gedaan! 😎 Zolang de vingers maar niet te ver naar de walsen toe gaat
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Honing Bourbon." – 3 maanden, 1 week geleden
Robbert dank voor het recept is toekomst muziek!!
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Honing Bourbon." – 3 maanden, 1 week geleden
@robbert dank Robert, ik ga dit de komende tijd eens proberen !
-
Harryd1969 vind forumbericht "Honing Bourbon." – leuk 3 maanden, 1 week geleden
-
Bazz vind forumbericht "Honing Bourbon." – leuk 3 maanden, 1 week geleden
-
Robbert posted a new topic "Honing Bourbon." – 3 maanden, 1 week geleden
Er vroeg mij iemand om recept voor een honing bourbon . Dit is een standaard solide recept. Het beste is een beslag maken met verhouding.36 liter water , 6 kilo mais , 4 kilo gerste mout ,1 kilo roggemout. De maïs… Meer lezen»
-
Brenner antwoordde op het onderwerp "Peated whiskey" – 3 maanden, 1 week geleden
ik probeer een post te maken met meerdere fotos maar het wil niet egt lukken
-
Brenner posted a new topic "Peated whiskey" – 3 maanden, 1 week geleden
Het word tijd voor een nieuwe whiskey stook. Dit keer gekozen voor pauls 50ppm mout omdat ze dat hadden liggen bij de brouwwinkel. 2 zakken van 25 kilo gehaald en voor deze brouwdag is de bedoeling om 2 vaten met… Meer lezen»
-
Skoelie vind forumbericht "Gist zelf maken !" – leuk 3 maanden, 1 week geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste keer whisky stoken" – 3 maanden, 1 week geleden
@dreden86 dat zijn wel een paar uitetsten waar je over hebt de bourbon is vrij strak mais ,gerste mout en klein aandeel roggemout . Lagering op maagdelijk eiken. Kilkerran single malt , vrij zacht voor een schot, licht / gemiddelde… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Gist zelf maken !" – 3 maanden, 1 week geleden
@skoelie geschroot mout even met water op 67 graden half uurtjes verwarmen
-
Dreden86 antwoordde op het onderwerp "Eerste keer whisky stoken" – 3 maanden, 1 week geleden
@robbert ja klopt uiteraard 😀 mijn voorkeuren gaan uit naar stijlen zoals: cambeltown (kilkerran 16), speyside, skye maar ook bourbons zoals eagle rare 10 dragen mijn voorkeur weg. We twijfelen welke stijl we zouden kiezen voor een eerste stook. Je… Meer lezen»
- Meer laden