Ik heb ze ook hier ... Gekregen vanuit indonesie.. Nog niet in t koffieapparaat gedaan ... Misschien toch in de orangello ????? 🙂
Het zou zonde zijn als je deze LUWAK koffiebonen in de oranchello zou doen, dat is net als dure whisky verdunnen met water.
Mannen, gewoon omdat het kan.....
Leuk joh, als het niet te zuipen is lag het iig niet aan de bonen!?
Hoy,
Wat doen jullie met de citroenen als jullie die geschild hebben.
grts.
Ik pers ze uit en vries ze in ijsblokjes in, zo heb ik altijd vers citroensap.
Of ik maak een citroen tiramisu of.....
goed om weten, ga ik ook doen kun je dan later altijd gebruiken, ik maak veel zelf konfituur enz.. maar voor citroenen had ik nu direct geen oplossing.
merci grts. 🙂
Of voor als je eens een keer de BOB bent of voor de kinderen of gewoon geen zin hebt in alcohol.
http://www.zoetrecepten.nl/recepten/homemade-citroensiroop/
Erg verfrissend en lekker in de yoghurt.
ga ik eens proberen te maken.
bedankt
Ik ben er ook aan begonnen.
Zo, mijn eerste limoncello is ook gereed, etiketten door mn vrouw gemaakt, super blij met het resultaat!
Knap werk van beiden 🙂
Dat ziet er mooi uit Jur, goed bezig!
voila mijn limoncello en arancioncello zijn ook aan het marcereren
Ziet er goed uit René! Krijg ook weer zin om ronde te maken. Ik heb de vorige keer maar 300 gram suiker gebruikt, verder het recept gevolgd. Was een heerlijke limoncello!
ja had dit ook al in de topic gelezen dat men 600 gr te veel vond dus had ook al beslit naar 300 gr te gaan en eigenlijk zelf eerst bij een fles te proberen . 300 gr is voor 3 flessen dus 100 gr per fles. Is dit ok dan doe ik de rest ook zo en anders eens met 50 gram proberen enzoverder. grts RenéR
Ziet er goed uit. Limoncello doet t altijd goed . Zeker op sterke alcohol.
Ik zou wel je weckpotafdichtingen eens verwisselen .. dat is rubber .