Ja zo moet het,na verloop van tijd heb je geen thermometer nodig je oren zijn dan belangrijk.
Whiskey / bourbon maken en stoken is ook simpelste wat er is ChrisV .
Ik doe het ook al 40 jaar
Ja ben ik ook achter en niet veel werk.trouwens bedankt voor de tip met het sinasappelsap raky is perfect geworden.niet meer bitter.
Geen dank Chis .
Simpel uit de oude trukendoos .
??? proost.
Ik leer zoveel! Dank weer voor alle reacties. Het lijkt wel alsof ik op school zit. Maar ben blij.
Elke dag dat je niets leerd is een verloren dag zeg ik altijd.
Dan hierbij ChrisV mais vergisting:
Met het wereldberoemde ChrisV waterslot...ehh.. nee..stoeptegel op deksel met plastic ertussen slot!
Eenvoud siert de mens??? ik heb nog nooit een waterslot gehad?werkt zo ook.
Als bij mij de vaten binnen staan gebruik ik ook nooit waterslot maar een vochtige theedoek . Nu in fietsen hok wel een waterslot anders vind ik er steenmarters of muizen in . ?
Kun je mee stoken?ik heb er een deksel op met plastic zak,zet ze alleen in de winter binnen in de varanda.of bij de verwarming.kan niets in komen.
Ik heb er zo'n klemband bij, als ik die erop zet komen er nog wel fruitvliegjes bij. Zal dit ook maar eens proberen.
Zeer interessant topic, als mijn maisplanten een beetje meewerken ga ik deze beschrijving ook goed volgen.
Ik heb alleen last van fruitvliegjes als ik buiten zit te drinken maar dan leg ik de aansteker op de fles,of drink snel???Tomas mais is makkelijk.wel veel afval van 12 kg krijg je het dubbele voor in de clontainer,daarom maak ik die zo dat als hij klaar is de container opgehaald word,dus om de twee weken stoken.
Ik zal het meemaken hoop ik, na het lezen van dit draadje liep ik tegen een zakje zoete mais zaden aan. Had er net 2 pruimeboompjes uitgerukt omdat ze geen vrucht gaven dus had wel wat plek. Zal zien wat het word.
Goed plan Tomas . 8 kilo mais 7 kilo mout
en tada Tada Bourbon .