Forum antwoorden aangemaakt
RE: Methanol, blind worden, fabels en feiten. Heb dacht ik ergens eens van odin gelezen die beweerde dat de fruitige smaken meer in het eerste deel zitten van je hearts. en bv de granen- en rum-smaken meer tegen de tails kant van de hearts zitten... |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Methanol, blind worden, fabels en feiten. Robbert, volgens wiki heeft Ethylacetaat een kookpunt van 77,1 C. Dit ligt dan dus verdomt dicht tegen die van ethanol aan. |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Gedestilleerd of gedemineraliseerd water bij verdunnen - verschil? Dat is jammer Robbert. Gelukkig is de tijd van voldoende regenwater weer aangebroken. |
In forum Recepten |
7 jaar geleden |
RE: Gedestilleerd of gedemineraliseerd water bij verdunnen - verschil? Ai das niet best. had voor de gein akkrum op gezocht. Daar is het toevallig zachter dan de bijde bronwaters. |
In forum Recepten |
7 jaar geleden |
RE: Gedestilleerd of gedemineraliseerd water bij verdunnen - verschil? Regen water is idd nog het zachts. Denk wel dat het kraan water in friesland zachter is dan die 2 bron waters. Check maar: |
In forum Recepten |
7 jaar geleden |
RE: Dunder of overblijfsel van de rietsuiker melasse stroop.. Odin gebruikt kefir voor zijn dunder. Anderen gebruiken ook de saccharomyces brettanomyces. |
In forum Recepten |
7 jaar geleden |
RE: Hopzakjes Misschien een idee om BH's als hop zakje te gebruiken. 😉 |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 jaar geleden |
RE: Gedestilleerd of gedemineraliseerd water bij verdunnen - verschil? Dan zou ik toch voor SPA kiezen. bar le duc en chaufontaine hebben hogere of vergelijkbare waarden als het pwn drink water. uit de Kennemer duinen. Weet natuurlijk niet precies waar je in NH zit. M... |
In forum Recepten |
7 jaar geleden |
RE: Port Lijkt me idd ook de meest praktische methode Jan. Wordt wel lastig anders om zoetheid en alcohol percentage goed tekrijgen. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 jaar geleden |
RE: Port Ik had begrepen op een port en kaas cursus dat de alcohol van "mislukte wijn"wordt gestookt. En dat deze tijdens de vergisting wordt toegevoegd voor dat suikers op zijn. De gist zal dan sterven en er... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 jaar geleden |
RE: Wodka bevriest...help?
|
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Wodka bevriest...help? Misschien helpt deze calculator? |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Help, mijn rum mash vergist niet Mocht het de zuurgraad zijn dan kun je er wat neerslag kalk bij doen voor je de nieuwe starter er in gooit. |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Zou ik ook doen, nog even geduld. Ziet er gezond uit. |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Heb bij de eerste Generatie wat zwarte bessen pulp gedaan deze staat nu te klaren en ruikt al lekker. Generatie 2 heb ik een deel van het roggebrood gerookt met wat turf wat ik op het strand had gevon... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |