-
Bazz vind forumbericht "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – leuk 6 dagen, 10 uren geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – 1 week, 6 dagen geleden
@theresa Ik ga voor een spontane gisting, ik heb een gistingskast in mijn tuinhuisje moet zeggen dat ik normaliter wel gewoon gist gebruikt maar ik vind het weer een leuke uitdaging ben benieuwd naar de smaak, en of de gisting… Meer lezen»
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – 1 week, 6 dagen geleden
Panella gekocht vraag me alleen af de opmerking “buiten bereik kinderen houden” bestemd is voor of na het stoken 🤨 Ga beginnen met 5 kg panella en houdt wat Robbert aangaf aan ben erg benieuwd. 20250413_124401.jpg
-
Bazz vind forumbericht "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – leuk 2 weken, 2 dagen geleden
-
Bazz vind forumbericht "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – leuk 2 weken, 2 dagen geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – 2 weken, 3 dagen geleden
@robbert Met volle aandacht volg ik dit stukje, kun je wat meer in detail vertellen hoe je rum van panella maakt zoals, hoeveel kg panella, rauwe schil van een complete ananas hoeveel bananen, en zuur welke zuurte graad aanhouden. ik… Meer lezen»
-
Bazz vind forumbericht "Honing Bourbon." – leuk 2 maanden, 3 weken geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Picon" – 2 maanden, 4 weken geleden
dus gedroogde sinaasappelschil laat ik maar even varen
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Picon" – 2 maanden, 4 weken geleden
@moonshiner79 Hmm niet zo mooi ik heb dit recept uit een boekje en wilde het zelf ook gaan maken niet met witte wijn, maar een hoger alcohol gehalte naast dat ik het oranje van de schil gebruik en niet het… Meer lezen»
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Vraagje recept kruidenlikeur met basis 96%" – 3 maanden, 1 week geleden
@handigehenkie zoals gezegd zelf nog niet gemaakt, smaken verschillen natuurlijk ook, dat is het mooie van onze hobby we kunnen dat zelf aanpassen of experimenteren om de lekkerste drankjes te epibreren.
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Vraagje recept kruidenlikeur met basis 96%" – 3 maanden, 2 weken geleden
@handigehenkie ik vrees dat je deze online moet kopen, Google is je beste vriend in deze 🙂
-
Bazz vind forumbericht "Vraagje recept kruidenlikeur met basis 96%" – leuk 3 maanden, 2 weken geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Vraagje recept kruidenlikeur met basis 96%" – 3 maanden, 2 weken geleden
Deze heb ik in mijn receptenboekje staan, zelf heb ik deze (nog) niet gemaakt. KRUIDEN BITTER Ingrediënten: 1 liter basis alcohol, jouw 93% zou ik verdunnen naar een lager alcohol percentage 40% 20 g jeneverbessen 10 g korianderzaad 10 g… Meer lezen»
-
Bazz vind forumbericht "Sambuca" – leuk 4 maanden geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Enthousiast geworden" – 4 maanden, 1 week geleden
Welkom en succes alvast!
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Highlands – Dalwhinnie" – 4 maanden, 1 week geleden
En weer wat bij geleerd TOP!!
-
Bazz vind forumbericht "Drank serie" – leuk 4 maanden, 1 week geleden
-
Bazz vind forumbericht "Drank serie" – leuk 4 maanden, 1 week geleden
-
Bazz posted a new topic "Drank serie" – 4 maanden, 1 week geleden
Eerdaags een kerst moment met een werk gerelateerde avond, en ik dacht laat ik voor de sterke drank zorgen, dus diversen dranken gemaakt. Zie foto van links naar rechts honing rum (recept black beards rum) / rum gelagerd op hickory… Meer lezen»
-
Bazz vind forumbericht "Highlands – Dalwhinnie" – leuk 4 maanden, 1 week geleden
- Meer laden