-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 3 dagen, 9 uren geleden
@rummy-dummy Het blijft lekker
-
Cees vind forumbericht "Sinaasappelborrel" – leuk 3 dagen, 9 uren geleden
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 dagen, 5 uren geleden
@odevie Ik heb daar nooit last van gehad, maar ik gebruik bio sinasappels (niet bespoten en ook geen waslaagje).
-
Cees liked forum post "After Eight" – 3 jaren, 3 maanden geleden
-
Cees liked forum post "After Eight" – 3 jaren, 4 maanden geleden
-
Cees antwoordde op het onderwerp "After Eight" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@alambiek Succes 😋
-
Cees antwoordde op het onderwerp "After Eight" – 3 jaren, 6 maanden geleden
Het recept is inderdaad om een helder drankje te krijgen. Als je het niet distilleert dan zal de cacao en mint smaak veel te sterk zijn.
-
Cees posted a new topic "After Eight" – 3 jaren, 6 maanden geleden
Vorige maand een nieuw opgeduikeld recept geprobeerd. After Eight, de smaak is geweldig en het is wel heel vreemd chocolade te proeven in een drankje dat geheel transparant is. Ik heb er succes mee. 😋 AFTER EIGHT (35 AV%): … Read more»
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
@hilly sorry, even de weg kwijt
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
@haak gewone sinaasappels, als je het niet vertrouwt kan je de schillen eraf halen. Wordt het ook minder bitter.
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
@hilly ik kan er niet meer van maken.
-
Cees liked forum post "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
-
Cees liked forum post "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
-
Cees liked forum post "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
@psycat Het is geen fermentatie, maar waarschijnlijk komen de sinaasappelsmaken en geuren door de suiker beter tot hun recht. Na een nachtje staan ruikt het in ieder geval geweldig.
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
@rumo Na het distilleren 40% hoeft er niets meer bij. Persoonlijk doe ik er een paar druppels glycerine bij om hem wat zachter te maken.
-
Cees posted a new topic "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
Tijdens mijn verblijf in Portugal heb ik deze borrel regelmatig gestookt. Destillatie van sinaasappelborrel Methode: eenvoudig distillatieproces Pot still Ingredienten: 3 sinaasappels 150 gram (gele) basterdsuiker. 1 liter neutrale alcohol 40 % Veel Portugese families gebruiken dit recept om thuis… Read more»
-
Cees reageerde op het onderwerp "Recept voor een jonge en oude jenever" – 4 jaren, 3 maanden geleden
@monoblock Je geeft bij je jeneverrecept aan dat er 10 ml essence per liter moet worden toegevoegd. Is dat niet een beetje weinig? Dat zou betekenen dat je met een liter essence 100 liter jenever kan maken. Hoeveel graan gebruik… Lees meer»
-
Cees heeft haar/zijn profielfoto gewijzigd 4 jaren, 4 maanden geleden