-
Cees vind forumbericht "Sinaasappelborrel" – leuk 3 weken, 5 dagen geleden
-
Cees vind forumbericht "Sinaasappelborrel" – leuk 3 weken, 5 dagen geleden
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 1 maand, 1 week geleden
@rinus55 Het is een Portugese ketel, eigenkijk de vorm van een snelkookpan met een condensor.
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 1 maand, 2 weken geleden
@rummy-dummy Het blijft lekker
-
Cees vind forumbericht "Sinaasappelborrel" – leuk 1 maand, 2 weken geleden
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 1 maand, 2 weken geleden
@odevie Ik heb daar nooit last van gehad, maar ik gebruik bio sinasappels (niet bespoten en ook geen waslaagje).
-
Cees liked forum post "After Eight" – 3 jaren, 4 maanden geleden
-
Cees liked forum post "After Eight" – 3 jaren, 5 maanden geleden
-
Cees antwoordde op het onderwerp "After Eight" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@alambiek Succes 😋
-
Cees antwoordde op het onderwerp "After Eight" – 3 jaren, 7 maanden geleden
Het recept is inderdaad om een helder drankje te krijgen. Als je het niet distilleert dan zal de cacao en mint smaak veel te sterk zijn.
-
Cees posted a new topic "After Eight" – 3 jaren, 8 maanden geleden
Vorige maand een nieuw opgeduikeld recept geprobeerd. After Eight, de smaak is geweldig en het is wel heel vreemd chocolade te proeven in een drankje dat geheel transparant is. Ik heb er succes mee. 😋 AFTER EIGHT (35 AV%): … Read more»
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@hilly sorry, even de weg kwijt
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@haak gewone sinaasappels, als je het niet vertrouwt kan je de schillen eraf halen. Wordt het ook minder bitter.
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 1 maand geleden
@hilly ik kan er niet meer van maken.
-
Cees liked forum post "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
-
Cees liked forum post "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
-
Cees liked forum post "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@psycat Het is geen fermentatie, maar waarschijnlijk komen de sinaasappelsmaken en geuren door de suiker beter tot hun recht. Na een nachtje staan ruikt het in ieder geval geweldig.
-
Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@rumo Na het distilleren 40% hoeft er niets meer bij. Persoonlijk doe ik er een paar druppels glycerine bij om hem wat zachter te maken.
-
Cees posted a new topic "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 2 maanden geleden
Tijdens mijn verblijf in Portugal heb ik deze borrel regelmatig gestookt. Destillatie van sinaasappelborrel Methode: eenvoudig distillatieproces Pot still Ingredienten: 3 sinaasappels 150 gram (gele) basterdsuiker. 1 liter neutrale alcohol 40 % Veel Portugese families gebruiken dit recept om thuis… Read more»
- Meer laden