Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Cees

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Cees

@cees

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Cees

    Cees vind forumbericht "Sinaasappelborrel" – leuk 3 weken, 5 dagen geleden

  • Profielfoto van Cees

    Cees vind forumbericht "Sinaasappelborrel" – leuk 3 weken, 5 dagen geleden

  • Profielfoto van Cees

    Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 1 maand, 1 week geleden

    @rinus55 Het is een Portugese ketel, eigenkijk de vorm van een snelkookpan met een condensor.

  • Profielfoto van Cees

    Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 1 maand, 2 weken geleden

    @rummy-dummy Het blijft lekker 
     

  • Profielfoto van Cees

    Cees vind forumbericht "Sinaasappelborrel" – leuk 1 maand, 2 weken geleden

  • Profielfoto van Cees

    Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 1 maand, 2 weken geleden

    @odevie Ik heb daar nooit last van gehad, maar ik gebruik bio sinasappels (niet bespoten en ook geen waslaagje).

  • Profielfoto van Cees

    Cees liked forum post "After Eight" – 3 jaren, 4 maanden geleden

  • Profielfoto van Cees

    Cees liked forum post "After Eight" – 3 jaren, 5 maanden geleden

  • Profielfoto van Cees

    Cees antwoordde op het onderwerp "After Eight" – 3 jaren, 7 maanden geleden

    @alambiek Succes 😋

  • Profielfoto van Cees

    Cees antwoordde op het onderwerp "After Eight" – 3 jaren, 7 maanden geleden

    Het recept is inderdaad om een helder drankje te krijgen. Als je het niet distilleert dan zal de cacao en mint smaak veel te sterk zijn. 
     

  • Profielfoto van Cees

    Cees posted a new topic "After Eight" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    Vorige maand een nieuw opgeduikeld recept geprobeerd. After Eight, de smaak is geweldig en het is wel heel vreemd chocolade te proeven in een drankje dat geheel transparant is. Ik heb er succes mee. 😋   AFTER EIGHT (35 AV%): …   Read more»

  • Profielfoto van Cees

    Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 1 maand geleden

    @hilly sorry, even de weg kwijt

  • Profielfoto van Cees

    Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 1 maand geleden

    @haak gewone sinaasappels, als je het niet vertrouwt kan je de schillen eraf halen. Wordt het ook minder bitter.

  • Profielfoto van Cees

    Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 1 maand geleden

    @hilly ik kan er niet meer van maken.
     

  • Profielfoto van Cees

    Cees liked forum post "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 2 maanden geleden

  • Profielfoto van Cees

    Cees liked forum post "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 2 maanden geleden

  • Profielfoto van Cees

    Cees liked forum post "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 2 maanden geleden

  • Profielfoto van Cees

    Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @psycat Het is geen fermentatie, maar waarschijnlijk komen de sinaasappelsmaken en geuren door de suiker beter tot hun recht. Na een nachtje staan ruikt het in ieder geval geweldig.

  • Profielfoto van Cees

    Cees antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @rumo Na het distilleren 40% hoeft er niets meer bij. Persoonlijk doe ik er een paar druppels glycerine bij om hem wat zachter te maken. 
     

  • Profielfoto van Cees

    Cees posted a new topic "Sinaasappelborrel" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    Tijdens mijn verblijf in Portugal heb ik deze borrel regelmatig gestookt. Destillatie van sinaasappelborrel Methode: eenvoudig distillatieproces Pot still Ingredienten: 3 sinaasappels 150 gram (gele) basterdsuiker. 1 liter neutrale alcohol 40 % Veel Portugese families gebruiken dit recept om thuis…   Read more»

  • Meer laden
Profielfoto Sjefman Profielfoto Vlisbier

Registreer nu!

Wie is online?

  • WJM Bazz

Nieuwste topics

  • Opschalen whisky productie

    Door WJM 59 minuten geleden

  • Opruiming 32 kilo Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00

    Door Stookforum 4 dagen geleden

  • Hans

    Door hnz 5 dagen geleden

  • Guus stelt zich voor

    Door Big G 6 dagen geleden

  • Eerste keer whisky

    Door tom182 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens