Forum antwoorden aangemaakt

RE: sorry

Sorry sorry maar het gaat op dit forum over stoken of vergis ik mij.als er iets niet lukt,wat mij ook wel eens overkomt dan vraag ik ergens advies,dan ga ik niet bij Jan voorbij om hem een stomp te ve...

In forum Likeuren

3 jaar geleden
RE: Leren stoken

Welkom Limburger ik zit zelf in Venlo ik stook alles ook fruit vaak zitten er nog wat steeltjes bij,ik verwerk soms 500 kg druiven,maar als ik de ketel vul zit het meeste op de bodem,ik laat de ketel ...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Duur van de gisting

@weaver proef of hij een beetje zuur smaakt en zet het een paar dagen op een koele plaats,bij mij duurt het ongeveer 4 weken met vaten van 50 ltr.en natte bakkersgist

In forum Mijn installatie

3 jaar geleden
RE: Bakkersgist in combinatie met Suikerriet melasse

Ik gebruik bij alles wat ik stook natte bakkersgist bij maïs en fruit altijd goede resultaten.

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: Voorstellen

@pietjebell welkom ik kom uit Venlo en stook ongeveer 18 jr op een primitieve manier whisky met een keteltje van 100 ltr leuk om een Limburger er bij te hebben

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: Mais uit frankrijk

Ik laat maïs uit Roemenië komen,ik gooi die s'avonds in kokend water,kan hij al beetje weken dan kook ik hem zacht,gooi er havermout en zemelen die laat ik ook uit Roemenië komen,als de maïs mooi zach...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: Ambachtelijk stoken met hart voor de natuur

Voor mij is ambachtelijk stoken,biomais,koelen met regenwater eiken gebruiken .en stoken op gas,ik stook met een keteltje van 100 ltr op een heel primitieve manier en dat ongeveer 18 jr als ik op vaca...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: terug van weg geweest

Ik ben er ook weer heb het druk werk met mijn 70 lentes nog 38 uur per week mantelzorger stoker roker enz dus wel druk mannetje.nu even rust ben ziek maar niet ernstig,die 115 jr.haal ik nog wel dus g...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: Voorstellen Flip

@flip die zijn vaak bespoten.ik heb tonnen fruit verstookt ,zit allemaal vol gif.nu stook ik maïs en die laat ik uit Roemenië komen die is bio en zoeter.

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: sorry

Nou ik zit er ook altijd mee te klooien maar komt door mijn wachtwoord vul.het telkens verkeerd in,zal wel dement worden

In forum Likeuren

3 jaar geleden
RE: Onderzoek naar mensen die als hobby drank destilleren

@appelsabje96 goeie dag ik stook ongeveer 18 jr maar op een heel primitieve manier ik stook om dat het bij mijn manier van leven hoort,per jr stook ik ongeveer 250 300 ltr buiten stoken slachten we z...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Onderzoek naar mensen die als hobby drank destilleren

Trouwens ik stook op de manier van 100 jr geleden geen meters en doe alles op gevoel

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Onderzoek naar mensen die als hobby drank destilleren

@robbert Nieuwe Revu ongeveer 6 mnd geleden moonshiners Nieuwe Revu was ik en positief en niemand aan de deur

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Onderzoek naar mensen die als hobby drank destilleren

Als je met een keteltje van 5 ltr stookt en moonshiners op tv gezien hebt hoef je echt niet bang te zijn dat je een inval krijgt maar NOOIT iets verkopen en eerst je eigen drank drinken voor dat je an...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Onderzoek naar mensen die als hobby drank destilleren

@appelsabje96 op de eerste plaats vind ik dat forumleden grof reageren ik als stoker van denk ik 250 ltr per jaar kan dat zeggen ik sta op VICE expositie gehad in Utrecht op voorpagina van Nieuwe Revu...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Pagina 3 / 11