Forum antwoorden aangemaakt
RE: Topic 2000 ChrisV Moonshine Ik denk dat iedereen denkt dat ik naar de eeuwige jachtvelden ben vertrokken nee dus stook er nog lustig op los net in 2 dagen 28 ltr van maïs gestookt en weer 240 ltr neer gezet om te vergisten.ik he... |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |
RE: Ervaringen met Mais voor dieren? Ik laat maïs uit Roemenië sturen die is zoeter en bio ze gebruiken hem daar voor polenta,laat ook zemelen sturen,ik gebruik maïs zemelen en havermout voor mijn mash,resultaat vind iedereen lekker moet... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: in wat bewaren jullie je eindproduct? In buik de rest in flessen heb ongeveer 100 wodka flessen. |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Hoi hoi Welkom koken en stoken mooie combinatie stoken doe ik 18 jr en nog altijd met veel plezier,helaas heb ik niet meer zoveel tijd voor het forum het is leerzaam en leuk,dus veel plezier op het forum. |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Beginnende stoker Thijs welkom zelf stook ik ongeveer 18 jr altijd veel fruit staat nu 140 kg druiven te vergisten,maar persoonlijk stook ik liever maïs staat ook 140ltr.van te vergisten.voor mij hoort stoken gewoon bi... |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Wat zou dit kunnen zijn. Heb veel ketels gezien ook in het buitenland maar naar mijn mening is die niet voor drank te stoken |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Voorstellen hoef ik me niet😉 De meeste leden weten nog wel wie ik ben,ik leef en stook nog en nog met veel plezier,sta niet meer in het middelpunt geen VICE ,expositie,of Nieuwe Revu.nog wel druk bezich.dus weinig tijd voor het ... |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Mancave overpeinzingen Mancave heb ik maar daar zitten wij meestal te proeven,zet er ook wel eens vaten in om te vergisten als het niet te koud is,stoken doe ik buiten met een ketel van 100 ltr,zit onder afdak gasfles uit m... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Zurige geur . Ik weet alleen dat als mijn drank uitgegist is hij zurig smaakt.ik gebruik om te vergisten alleen natte bakkers gist als ik drank maak dan gebruik ik alleen fruit, mais havermout zemelen en suiker en ... |
In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
RE: Cheers! Mijn hobby kost mij152.50 ketel van 100 ltr en brander de rest gekregen meetapparatuur €3.00 alc meter.mijn ketel is van aluminium,uit Roemenie, dit jr koop ik er een van rvs in Roemenië. En reserve b... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Hallo! Daarom gebruik ik nooit pakjes.ik gebruik 18 jr alleen natte bakkersgist,fruit en maïs.bij mij gaat er niets anders in.en mij mislukt bijna nooit iets.en ik stook best wel een paar litertjes |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Cheers! Geplaatst door: @vinnies @rumo thnx! Was idd van plan om niet al te moeilijk te beginnen.. het is superboeiend allemaal maar vergt ook wel enige oefening als ik het zo allemaal lees. |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten 120 ltr van 40% klaar,maar stook nog min.60 ltr in Roemenië gestookt van bio maismeel uit Roemenië om dat daar de maïs zoeter en bio is havermout en zemelen,gerijpt op eiken en door iedereen als lekk... |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Hallo allemaal Welkom,ik weet alleen dat na 18 jr ik nog veel plezier beleef aan het stoken.ik heb altijd veel fruit verstookt nu is het maïs voor whisky ik heb nu 60 ltr klaar maar ga voor 150 ltr de maïs is bio di... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: newby Ja whisky is ook mijn favoriet,ik stook ook veel fruit heb nu ongeveer 60 ltr whisky klaar moet nog 90 ltr ik stook van maïs ,ik gebruik een ketel uit Roemenië van 100 ltr ik stook wel op een eigenwij... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |