-
Haak vind forumbericht "wat moet in het sap om calvados te stoken" – leuk 2 jaren, 8 maanden geleden
-
Haak antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@robbert
Rustig Robbert rustig!!
was een grapje,lijm je nou niet direct vast op landingsbaan…. -
Haak antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@robbert
SST niet over CO2 praten … anders komt jetten achter ons aan -
Haak antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@alchemist
kanarie ,kanaries zijn goedkoper -
Haak antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@robbert
of je houdt een lucifer bij de gisting..
vind ik altijd nog de beste -
Haak antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@bobby zoek ff via de zoek opties op appels er zijn laatste weken veel posts over appels geweest makkelijkst manier kop en kont eraf ,in vieren snijden,5 minuten zacht koken,pitten scheppen ,in gist ton gist erbij onder de 30 graden,dan… Meer lezen»
-
Haak antwoordde op het onderwerp "Wat Bergamotje d’r mee" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@robbert
denk ik ook,denk dat de citroen en Bergamot te ver uit elkaar liggen kwa smaak -
Haak antwoordde op het onderwerp "Wat Bergamotje d’r mee" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@bewust
misschien kan je het als variant op de lemon en lime maken
je laat of 1 van de twee weg of je voegt het toe -
Haak antwoordde op het onderwerp "complete leek" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@bobby
Die slower juicer maakt je pitten kapot ben ik bang ,en zal je als nog ff moeten koken snelst manier is het vier delen en dan ff koken,
je kunt voor iets meer opbrengst wat flesjes appel diksap erbij doen -
Haak antwoordde op het onderwerp "complete leek" – 2 jaren, 8 maanden geleden
Kop en kont eraf , door de midden of in 4 delen,ff koken paar minuten,drijvende pitten eraf scheppen ,hup in de gist emmer wat water er bij ,wacht tot de temperatuur 30/25 graden is ,gist erbij emmer dicht , week… Meer lezen»
-
Haak antwoordde op het onderwerp "Eigen maaksel en vervolg projectje" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@bewust
als ik dat geweten had …..
goed drankje tegen een zere keel die sleedoorn,Beetje apart dat wel -
Haak antwoordde op het onderwerp "Aangenaam!" – 2 jaren, 8 maanden geleden
Welkom en stel gerust al je vragen
dommer als die van mijn kunnen ze nooit zijn -
Haak antwoordde op het onderwerp "Eigen maaksel en vervolg projectje" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@bewust
Bert ouwe knutselkoning ik blijf het elk keer fantastisch vinden hoe jij zo op straat staat te stoken -
Haak antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@murmillo
beginner… na al die hectoliters mag jij jezelf expert noemen -
Haak antwoordde op het onderwerp "Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@murmillo
Hoe was de smaak ? -
Haak antwoordde op het onderwerp "voorstellen fruitliefhebber" – 2 jaren, 8 maanden geleden
Geplaatst door: @haak
@fruitliefhebber
welkom en succes met je nieuwe hobby
mocht je denken dat je tijd over hebt….. dat is met deze hobby wel over -
Haak antwoordde op het onderwerp "voorstellen fruitliefhebber" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@fruitliefhebber
mocht je denken dat je tijd over hebt….. dat is met deze hobby wel over -
Haak antwoordde op het onderwerp "Eerste keer fruit vergisten" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@martin74 iets van je vroeger stooksel gesnoept 🤣🤣
-
Haak antwoordde op het onderwerp "Eerste keer fruit vergisten" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@martin74 alleen gekookt water of de appels en peren ook mee gekookt? heb je ook gist toegevoegd of ga je voor wilde vergisting . stop met roeren! En kijk ff op het forum,als je appel in de zoekbalk tik komt… Meer lezen»
-
Haak antwoordde op het onderwerp "Rum uit de vensterbank?*%?!" – 2 jaren, 9 maanden geleden
@bewust 🤣🤣
komt het binnenkort wel ophalen
als er weer wat nieuws is waar een “ deskundig” oordeel over geveld moet worden - Meer laden