Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Harryd1969

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Harryd1969

@harryd1969

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "voorstellen" – leuk 3 jaren, 1 maand geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Duur van de gisting" – 3 jaren, 1 maand geleden

    @bazz ik heb het vooral met de honing. Die lijkt in water aardig op te lossen, maar voeg ik het met de rum samen dan ontstaat het helaas toch weer. Harry

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Duur van de gisting" – leuk 3 jaren, 1 maand geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Duur van de gisting" – 3 jaren, 1 maand geleden

    @bazz van alles geprobeerd, van kraanwater, bronwater, gedistilleerd water, gedemineraliseerd water.. harry

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Duur van de gisting" – 3 jaren, 1 maand geleden

    @alchemist heb meerdere honing soorten en leveranciers geprobeerd. Van bloemenhoning, acacia honing van de imker, tot honing van de supermarkt. En inderdaad verwarmen om het te kunnen oplossen in water, niet te heet / koken want dan kristalliseert het. Maar…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Duur van de gisting" – 3 jaren, 1 maand geleden

    @bazz klopt melasse heb ik er ook in. Redelijk vergelijkbaar zoals je het in eerste instantie had geplaatst. Ik zelf verwarm water en los daarin honing en wat bruine suiker op. Dat meng ik met dat stooksel. Maar het is…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Duur van de gisting" – 3 jaren, 1 maand geleden

    @bazz ik heb het zo ook wel gestookt, maar vind dat er dan weinig smaak over blijft. Ik vergelijk het met de honingrum van Gran Canaria / Ron Miel wat natuurlijk een likeur is met aardig wat honing / suiker…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Duur van de gisting" – 3 jaren, 1 maand geleden

    @bazz voeg je na het stoken nog honing toe? Heb je een recept voor honingrum? Heb het zo ook wel gestookt. Harry

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Duur van de gisting" – leuk 3 jaren, 1 maand geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Duur van de gisting" – leuk 3 jaren, 1 maand geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Duur van de gisting" – leuk 3 jaren, 1 maand geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "De Limonchallenge" – 3 jaren, 1 maand geleden

    @geelke maar wel goed plan zo’n bbq!

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "De Limonchallenge" – leuk 3 jaren, 1 maand geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Leren stoken" – leuk 3 jaren, 1 maand geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Leren stoken" – leuk 3 jaren, 1 maand geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Leren stoken" – 3 jaren, 1 maand geleden

    @koos in welke regio zit je anders ben je altijd een keer welkom. Zit zelf in het noorden. Harry

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Leren stoken" – leuk 3 jaren, 1 maand geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Voorstellen." – leuk 3 jaren, 1 maand geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Voorstellen." – leuk 3 jaren, 1 maand geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Voorstellen." – leuk 3 jaren, 1 maand geleden

  • Meer laden
Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

Nieuwste topics

  • maboc

    Door maboc 2 uur geleden

  • Zelfbouw alquitara

    Door Bert1985 1 dag geleden

  • Koolzuur toevoegen?

    Door Cass 4 dagen geleden

  • Cider brouwen: welke gist?

    Door brice3010 6 dagen geleden

  • Handleiding Meten = Weten set

    Door Stookforum 6 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens