-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Ook even voorstellen Harry" – 5 maanden, 2 weken geleden
Kan ik wel maken, maar moet m dan wat inkorten 😉 opwarmen is ongeveer 1 uur 20 voor 100liter batch. Dus dat is wat saai 😉 zal wel kijken of ik wat kan maken door wat dingen aan elkaar te… Meer lezen»
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Ook even voorstellen Harry" – 5 maanden, 2 weken geleden
Even een update, heb de ketel nu een kleine 2 maanden en super blij mee!  al aantal keren peren mee gestookt , voordeel is dat ik nu met pulp kan stoken door de dubbelwandige constructie met oliebad. nu bezig… Meer lezen»
-
Harryd1969 vind forumbericht "Gezinsuitbreiding (hoi hoi het is een …..)" – leuk 5 maanden, 2 weken geleden
-
Harryd1969 vind forumbericht "vergisten van pruimenextract" – leuk 5 maanden, 3 weken geleden
-
Harryd1969 vind forumbericht "De hobby naar een hoger niveau brengen" – leuk 6 maanden, 1 week geleden
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "De jeugd heeft de toekomst, of zoiets" – 6 maanden, 1 week geleden
@rugby_daan welkom en veel succes ! Harry
-
Harryd1969 vind forumbericht "Zure smaak in perenstookwijn" – leuk 6 maanden, 1 week geleden
-
Harryd1969 vind forumbericht "Twee de keer overhalen t500" – leuk 6 maanden, 2 weken geleden
-
Harryd1969 vind forumbericht "Appelsap" – leuk 6 maanden, 2 weken geleden
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Appelsap" – 6 maanden, 2 weken geleden
@rumo klopt zou je zeggen, maar ik stook meestal dit toch naar neutraal, soms nog eens door een koolfilter en het is prima neutraal, gelijk je van een suikerwash stookt.
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Appelsap" – 6 maanden, 2 weken geleden
@rummy-dummy ik vind het zelf zonde om er neutraal van te stoken, ik heb er 40 liter palinka van gestookt, en die smaakt ook erg goed en zacht. De heads en tails die ik niet gebruikt heb, gaat samen met… Meer lezen»
-
Harryd1969 vind forumbericht "Appelsap" – leuk 6 maanden, 2 weken geleden
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Appelsap" – 6 maanden, 2 weken geleden
@rummy-dummy heb je de mogelijkheid om het door te stoken tot 96%? Ik zou het sowieso doorstoken in een reflux ketel tot 96% als je echt neutrale alcohol wilt. Persoonlijk vind ik de ‘lekkerste’ neutraal nog steeds van granen gestookt,… Meer lezen»
-
Harryd1969 vind forumbericht "Even voorstellen" – leuk 6 maanden, 3 weken geleden
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 6 maanden, 3 weken geleden
@kayp1988 welkom op dit leuke en informatieve forum, veel leesplezier !
-
Harryd1969 vind forumbericht "Mijn 60l alquintara ketel" – leuk 6 maanden, 3 weken geleden
-
Harryd1969 vind forumbericht "aanmaak gerst" – leuk 6 maanden, 3 weken geleden
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Zure smaak in perenstookwijn" – 6 maanden, 3 weken geleden
@bartholomeo als het kan fermenteer en stook de volledige pulp. Ik heb zowel sap als pulp gedaan en je houd absoluut meer smaak over! Mooiste is als je een ketel met roerwerk hebt of oliebad verwarming uiteraard, maar anders een… Meer lezen»
-
Harryd1969 vind forumbericht "Zure smaak in perenstookwijn" – leuk 6 maanden, 3 weken geleden
-
Harryd1969 vind forumbericht "Zure smaak in perenstookwijn" – leuk 6 maanden, 3 weken geleden
- Meer laden