Forum antwoorden aangemaakt

RE: Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel

@alchemist heb jij het ook geprobeerd met aardappels?

In forum Spirits

4 jaar geleden
RE: Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel

@alchemist @stookforum @murmillo, grote kans dat ik iets beter kan doen dus laten we er van uitgaan dat de amylase doet wat het moet doen.ik heb de aardappels niet geschild maar gewassen en geborsteld...

In forum Spirits

4 jaar geleden
RE: Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel

@stookforum het is niet naar wens gegaan, ik heb 2x een liter of 8 water opgezet met 5 kilo aardappel, ik heb nu zo'n 10 liter vloeistof waar ik de aardappel uitgezeefd en nagespoeld heb en het Sg is...

In forum Spirits

4 jaar geleden
RE: Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept

@nafets ik ben een beginner en heb de dropshot gemaakt van een suikerstookwijn en hij is ( naar mijn idee) super.ik maak nu verschillende dingen in kleine hoeveelheden en probeer van alles.

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel

@Alchemist en @Stookforum vraagje voor jullie over de Amylase.Ik wil een vodka maken en heb 5 kilo aardappel in een grote pan gaar gekookt, ph op 5,5 bijgesteld en de high temp amylase toegevoegd, he...

In forum Spirits

4 jaar geleden
RE: Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept

@pikketanus klopt, ik heb voor al bovenstaande de kruiden. De froubuurster moet ik even opzoeken ( nog nooit van gehoord ),

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Iets terughoudend maar nieuwsgierig.

@pikketanus Ik heb nu voor de 2de keer aardappels die staan te vergisten en het geeft erg weinig geur af!. Ik doe het trouwens wel volgens het recept van Robbert die hier ook ergens te vinden is.

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Sinaasappelborrel

@cees de vraag was aan psycat. Jou recept was meer dan duidelijk, dank daarvoor ik ga het zeker een keer maken.

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Sinaasappelborrel

@psycat klinkt goed! heb je een uitgebreidere beschrijving/recept?

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: (opnieuw) Hallo

Welkom terug Meneer van Beusdekom, ik vroeg me al af of ik je hier ook nog zou zien 😉.

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Alcohol percentage aan de lage kant.

@pikketanus die 12% zit ik nu heel ver vanaf met mijn 5,9%, ik zou graag ontdekken waarom?

In forum Stooktips

4 jaar geleden
RE: Alcohol percentage aan de lage kant.

@rumo Bij de ingrediënten staan Nutrients, dit is toch de voeding? prestige-fruit-en-schnapps-turbo-gist-yeast-67-g.jpg

In forum Stooktips

4 jaar geleden
RE: Alcohol percentage aan de lage kant.

@rumo Thanx voor je antwoord, In dit geval ging het om volume, Ik wil een paar liter om wat mee te experimenteren daarom heb Ik de prestige schnapps yeast gebruikt welke tot een 18% moet kunnen gaan,...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
RE: Alcohol percentage aan de lage kant.

@marcel1966 wat is de 131,25?

In forum Stooktips

4 jaar geleden
RE: Alcohol percentage aan de lage kant.

@robbert Duidelijk, ik probeerde overigens met deze ook juist voor volume te gaan.

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Pagina 5 / 11