Forum antwoorden aangemaakt
RE: Baileys @betweter staat dit recept er al zes jaar op en zie ik het nu pas. zes jaar verloren laten gaan voor zo'n heerlijke irish cream. echt voortreffelijk. bedankt. |
In forum Likeuren |
2 jaar geleden |
RE: Actief kool opnieuw gebruiken die koolstof cartridges van ez-filters (van still spirits), kun je die ook hergebruiken? gewoon een kwartiertje op 250 graden in de oven? |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: temperatuur & t500 copperdome dag rené, ik heb net m'n e-mail zitten doorvlooien om terug te kijken waar ik die temperatuurregelaar (voltage) enkele jaren geleden heb gekocht, maar ik kan 't niet terugvinden. ik weet nog wel dat h... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Drooglegging? Doorstoken! en dat lees je gemakkelijk uit voordat de eerste druppels komen... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
Drooglegging? Doorstoken! drooglegging? daar komt alleen maar ellende van - behalve dat de organisaties tegen drankmisbruik in amerika een kleine eeuw geleden wel de vrouwenemancipatie een handje hebben geholpen. maar voor de ... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Koper reinigen heb net de koperen zadels van mijn t500 kolom gereinigd met schoonmaakazijn en keukenzout.koperstukjes in een glazen pot, ruim schoonmaakazijn eroverheen, flinke eetlepel zout erbij, even goed schudde... |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: welke amylase, en waarvoor geweldig om in korte tijd zo veel informatie te krijgen. als ik alles bij elkaar neem en daar een conclusie uit trek, denk ik dat de glucoamylase in combinatie met maïsmeel het beste resultaat zou moe... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: welke amylase, en waarvoor ja, het zijn erg vermakelijke filmpjes. krijg ik altijd heel veel dorst van ;-). maar deze ken ik volgens mij nog niet. ik ga meteen kijken. dank je voor de tip. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: welke amylase, en waarvoor oké mensen, bedankt voor de antwoorden. ik ga het een dezer dagen uitproberen. moet mijn amylase wel eerst nog bestellen, en de stookwinkel is tot 13 januari met vakantie. ik moet dus even geduld hebb... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: welke amylase, en waarvoor dank je arak. maar nu even heel praktisch: als je mij was en je zou zoveel mogelijk suikers uit een kilo'tje of vier/vijf maïsmeel willen halen, welke van de drie genoemde amylases zou je pakken? stel... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
welke amylase, en waarvoor beste stookvrienden, ik wil stoken met maïsmeel zonder gebruik van mout. ik heb dus amylase nodig. in de stookwinkel (zie bijgevoegd plaatje) vind ik drie amylases. maar help!, welke van de drie moet ... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: temperatuur & t500 copperdome in de helm of op de brug... is dat niet ongeveer hetzelfde? ik bedoel de temperatuur die mijn thermometertje van de copperdome aangeeft. mijn ervaringen met de methode zijn goed. ook met de genoemde t... |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
temperatuur & t500 copperdome De afgelopen tijd heb ik enkele keren opmerkingen gezien over de onbeheersbaarheid van de 'uitgangs'-temperatuur van het stooksel bij het gebruik van de t500 met koperen helm. dat probleem had ik ook,... |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: t500 + copperdome & temperatuurregeling skoldt en rumo: ik zet bij de striprun bij het stoken met de helm de sensor van een digitale thermomenter met een knijper op de 'uitlaat' van de condensor. die 'uitgangstemperatuur' houd ik daar const... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: kan ik eerder gebruikte houtsnippers hergebruiken? even de ervaring delen. het hergebruik (na goed drogen) van eerder gebruikte eiken snippers in combinatie met nieuwe snippers is geen succes. m’n roggewhiskey ruikt nu nogal muf. dus die eerder gemaak... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |