Forum antwoorden aangemaakt

RE: Vervanger abrikoospitten?

Abikozenpitten worden gebruikt als goedkope vervanger van amandelen. Kijk maar eens naar het prijsverschil tussen gevulde koeken met abrikozenpitten en echte amandelen.

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Geur en smaak valt tegen

Misschien komt het door de essence? De kwaliteit hiervan is heel wisselend. Vaak krijg je een rare, chemische smaak. Je kan de smaak ook verbeteren door je drank een paar uur in de oven te zetten op 5...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: smart still

Dan heeft er misschien weinig smaak gezeten aan je mash. Mijn ervaringen met Odin's whisky uit de Smartstill zijn uitstekend. Ik stook wel langzaam m.b.v. een stekkerdimmer.

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: aardbeien marcareren niet goed gelukt

Het probleem met aardbeien is dat het voor de supermarkten belangrijker is dat ze een week goedblijven en er goed uitzien dan de smaak. Was een paar maanden geleden een onderwerp bij de Keuringsdienst...

In forum Likeuren

6 jaar geleden
RE: Echte franse suikermais kopen in nederland

Het is inderdaad een heel gedoe om 33 blikjes mais open te maken, hahaha! Hoeveel tijd zou dat kosten met zo'n rits/rats sluiting? Minuutje maximaal?

In forum Stooktips

6 jaar geleden
RE: Echte franse suikermais kopen in nederland

Deze kost 2 euro per kilo: Kan waarschijnlijk nog wel goedkoper bij de Aldi of Lidl. Het gaat niet om de prijs, maar om het gemak.

In forum Stooktips

6 jaar geleden
RE: Echte franse suikermais kopen in nederland

Kan je niet gewoon blikken suikermais gebruiken? Scheelt een hoop gedoe.

In forum Stooktips

6 jaar geleden
RE: Theoretische informatie fermenteren

Theoretische informatie fermenteert over het algemeen vrij slecht.

In forum De kookhoek

6 jaar geleden
Stookwinkel niet bereikbaar

Ik krijg deze melding als ik stookwinkel.nl wil bezoeken. Hebben meer mensen hier last van? Uw verbinding is niet beveiligd De website heeft geprobeerd over een ontoereikend beveiligingsniveau te onde...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy

Nee, dit is eigenlijk gewoon brood. De bijzondere smaak komt van het lang bakken op lage temperatuur. Wat bedoel je met 'hier in de omgeving'? België? Albert Heijn heeft het zeker.

In forum Spirits

6 jaar geleden
RE: distilaat smaakt te fel naar Wodka (alcohol) of rauwe alcohol

Heb je bij het verouderen in warm water de deksel/dop er misschien op gelaten? Dan verdampen de vieze smaakjes niet en heeft het weinig zin. En heb je de sterkte voor het filteren door koolstof eerst ...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: peat smoke essence

Dan heb je nog niet de turfsmaak te pakken, alleen eiken.

In forum Spirits

6 jaar geleden
RE: op zoek naar een keteltje

Gebruik: Zet de ratten aan de onderkant van het vat, en voeg een beetje water onder de ratten, verberg de versnellingen op de ratten

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: op zoek naar een keteltje

"Pakket bestaat uit: 1 x zwembroek" Is die ketel zo groot dan? 😉

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: De ouderdom en kwaliteit van vele dranken verbeteren

Het verouderen helpt ook om nare luchtjes en bijsmaakjes van neutrale alcohol te verwijderen, vooral als je de fles of pot niet afsluit.

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
Pagina 1 / 6