Forum antwoorden aangemaakt
RE: Vervanger abrikoospitten? Abikozenpitten worden gebruikt als goedkope vervanger van amandelen. Kijk maar eens naar het prijsverschil tussen gevulde koeken met abrikozenpitten en echte amandelen. |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Geur en smaak valt tegen Misschien komt het door de essence? De kwaliteit hiervan is heel wisselend. Vaak krijg je een rare, chemische smaak. Je kan de smaak ook verbeteren door je drank een paar uur in de oven te zetten op 5... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: smart still Dan heeft er misschien weinig smaak gezeten aan je mash. Mijn ervaringen met Odin's whisky uit de Smartstill zijn uitstekend. Ik stook wel langzaam m.b.v. een stekkerdimmer. |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: aardbeien marcareren niet goed gelukt Het probleem met aardbeien is dat het voor de supermarkten belangrijker is dat ze een week goedblijven en er goed uitzien dan de smaak. Was een paar maanden geleden een onderwerp bij de Keuringsdienst... |
In forum Likeuren |
6 jaar geleden |
RE: Echte franse suikermais kopen in nederland Het is inderdaad een heel gedoe om 33 blikjes mais open te maken, hahaha! Hoeveel tijd zou dat kosten met zo'n rits/rats sluiting? Minuutje maximaal? |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Echte franse suikermais kopen in nederland Deze kost 2 euro per kilo: Kan waarschijnlijk nog wel goedkoper bij de Aldi of Lidl. Het gaat niet om de prijs, maar om het gemak. |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Echte franse suikermais kopen in nederland Kan je niet gewoon blikken suikermais gebruiken? Scheelt een hoop gedoe. |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Theoretische informatie fermenteren Theoretische informatie fermenteert over het algemeen vrij slecht. |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
Stookwinkel niet bereikbaar Ik krijg deze melding als ik stookwinkel.nl wil bezoeken. Hebben meer mensen hier last van? Uw verbinding is niet beveiligd De website heeft geprobeerd over een ontoereikend beveiligingsniveau te onde... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Nee, dit is eigenlijk gewoon brood. De bijzondere smaak komt van het lang bakken op lage temperatuur. Wat bedoel je met 'hier in de omgeving'? België? Albert Heijn heeft het zeker. |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: distilaat smaakt te fel naar Wodka (alcohol) of rauwe alcohol Heb je bij het verouderen in warm water de deksel/dop er misschien op gelaten? Dan verdampen de vieze smaakjes niet en heeft het weinig zin. En heb je de sterkte voor het filteren door koolstof eerst ... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: peat smoke essence Dan heb je nog niet de turfsmaak te pakken, alleen eiken. |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: op zoek naar een keteltje Gebruik: Zet de ratten aan de onderkant van het vat, en voeg een beetje water onder de ratten, verberg de versnellingen op de ratten |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: op zoek naar een keteltje "Pakket bestaat uit: 1 x zwembroek" Is die ketel zo groot dan? 😉 |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: De ouderdom en kwaliteit van vele dranken verbeteren Het verouderen helpt ook om nare luchtjes en bijsmaakjes van neutrale alcohol te verwijderen, vooral als je de fles of pot niet afsluit. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |