Forum antwoorden aangemaakt

RE: Smaken mee stoken met een t500

@robbert Likeur maak je toch met alcohol met een zo hoog mogelijk alcohol percentage om zo de smaken uit je ingrediënten te halen.

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: Rum van melasse basis recept

Ik las in het volkomen stookboek dat je in een nieuw vat het maar twee maanden mag laten zitten. Kreeg spontaan vlekken had al 1 maand niet meer geproefd. Dus gauw geproefd en hij was perfecto was dus...

In forum Spirits

6 jaar geleden
RE: Rum van melasse basis recept

Zo de rum heb ik uit het vat gehaald. heeft er 6 maanden in gezeten en ben zeer tevreden met het resultaat. De boel verdund naar 40% even laten rusten en dan lekker van genieten opbrengst verdund naa...

In forum Spirits

6 jaar geleden
RE: Arancello

Kumquat zelfde recept maar dan zonder de kaneel en vanille sokje. Na het filteren kan je de partjes die je overhoud in warme chocola dopen even op laten stijven en dan heb je ook nog een mooie bonbon ...

In forum Recepten

7 jaar geleden
Arancello

Recept voor de Kerst Kan zowel koud als op kamer temp gedronken worden 6 bio sinasappels 3 kardemon zaden 1 stokje kaneel 1 vanille stokje (even insnijden). 1L Alcohol (96%) Dag of 10 laten trekken e...

In forum Recepten

7 jaar geleden
RE: Apple pie moonshine

Origineel recept

In forum Likeuren

7 jaar geleden
RE: Apple pie moonshine

recept voor ong 1 liter Apple Pie Moonshine Prep tijd 5 minuten kook tijd 1 uur Totale tijd 1 uur en 5 minuten ingrediënten • 0.3 L appelsap• 0.3 L appelcider• 230 gr suiker evt bruine suiker• ...

In forum Likeuren

7 jaar geleden
RE: Recept voor de "echte" Limoncello

Recept arancello 6 sinaasappels 3 kardemon 1 kaneelstok 1 vanille stokje 600 ml 80% Alc Twee weken l aten trekken en dan 150 ml water 200 mm sure du cane Salute

In forum Likeuren

7 jaar geleden
RE: Rum van melasse basis recept

Ik heb nog 750ml van 70% achter de hand om het vat bij te vullen dus als de engeltjes het rustig aan doen en niet de helft van mn vat leeg gaan drinken hou ik voldoende over voor een feesie. Vat is t...

In forum Spirits

7 jaar geleden
RE: Rum van melasse basis recept

Voor de eerste keer rum gemaakt. dacht laat ik het gelijk goed doen hier volgt het recept. 2220 gr Molasses 4,5 kg ruwe rietsuiker. aangevuld tot 25 liter Alcotec Rum Turbo 1 st. leverde het volgende ...

In forum Spirits

7 jaar geleden
RE: Recept: Bruine rum (experiment)

Voor de eerste keer rum gemaakt. dacht laat ik het gelijk goed doen hier volgt het recept. 2220 gr Molasses 4,5 kg ruwe rietsuiker. aangevuld tot 25 liter Alcotec Rum Turbo 1 st. leverde het volgende ...

In forum Spirits

7 jaar geleden