Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

marcel1966

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van marcel1966

@marcel1966

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "Huwen van alcohol" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "Jenever" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "Jenever" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "Jenever" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "Jenever" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "Jenever" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "Gist voor Gin gekocht. 25ltr stookwijn hoeveel suiker?" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "Gist voor Gin gekocht. 25ltr stookwijn hoeveel suiker?" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 antwoordde op het onderwerp "Gist voor Gin gekocht. 25ltr stookwijn hoeveel suiker?" – 1 jaar, 3 maanden geleden

    @robbert Even een vraagje , want nu begrijp ik het niet helemaal….5,5kg suiker op 25ltr en dan maar een zakje van 20gram gin yeast? was het niet 30gram droge gist per 10ltr? dan zou er dus 75gram droge gist op…   Meer lezen»

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "PH stabilizer" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "PH stabilizer" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 antwoordde op het onderwerp "PH stabilizer" – 1 jaar, 3 maanden geleden

    @robbert stookwijn van mout: strooi de mout al roerend hierin….kun jij ook een hoeveelheid aangeven? hoeveel mout te gebruiken op 15ltr?

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "PH stabilizer" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "PH stabilizer" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 antwoordde op het onderwerp "PH stabilizer" – 1 jaar, 4 maanden geleden

    @frans17 …5kg suiker, kopje rijst koken als voeding voor de gist, 8gram citroenzuur(een goede volle eetlepel) 20ltr water op kamer temperatuur toevoegen…SG meten dan 4x42gram natte bakkersgist in lauw water laten oplossen met een schepje suiker, en dit vervolgens toevoegen…   Meer lezen»

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "PH stabilizer" – leuk 1 jaar, 4 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "Stookboeken PDF ( om te delen )" – leuk 1 jaar, 4 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "Stookboeken PDF ( om te delen )" – leuk 1 jaar, 4 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 vind forumbericht "Stookboeken PDF ( om te delen )" – leuk 1 jaar, 4 maanden geleden

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 antwoordde op het onderwerp "Pas begonnen; op zoek naar suggesties" – 1 jaar, 4 maanden geleden

    @edo probeer jou alcohol eens te verdunnen naar gewenste sterkte, en hang er dan een aantal theezakjes in, met gewenste smaak, en eventueel een beetje aanzoeten met wat suiker. ik maak regelmatig kersenthee likeur 3ltr alcohol op gewenste drinksterkte, 10…   Meer lezen»

  • Meer laden
Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • rinus55

Nieuwste topics

  • vijf bijtjes stelt zich voor

    Door vijf bijtjes 1 dag geleden

  • Naloop

    Door Gerben Beek 4 dagen geleden

  • Vergistingsvaten 20 liter Speindel

    Door kena1979 6 dagen geleden

  • Waragi

    Door RikVanBeusichem 6 dagen geleden

  • Boiler gevonden, misschien een nieuw project

    Door rinus55 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens