Forum antwoorden aangemaakt
RE: Mancave overpeinzingen Detail... IMG_20220225_100514.jpg |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Mancave overpeinzingen En nu als stookruimte IMG_20220225_100423.jpg |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
Mancave overpeinzingen Af en toe ben ik jaloers. Ik zie dan hier of op andere forums foto's of video's langskomen van mancaves met constant opgestelde stookinrichting of brouwopstelling, soms inclusief tapinrichting en tv..... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Eerste stookketel besteld! Gefeliciteerd! Titel van het topic houdt ruimte over voor vervolgketels 😉 ? Maar idd met 3000W een beste jongen, gaat hij op een aparte groep? |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: Caramel voor likeur maken @kingtb Als ik me goed herinner heeft Robbert in 1 van de Tiny Project filmpjes ook een stukje over het maken van caramel... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: nieuw, in zuid holland! Welkom op het forum vanuit de regio Gouda.... |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Wat zou dit kunnen zijn. Misschien dat @Robbert zijn licht er over kan laten schijnen, want als er eentje is die veel soorten ketels kent is hij het wel.... |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Wat zou dit kunnen zijn. Ziet er idd uit als een stookketel met gasbrander. Lijkt me alleen lastig schoon te houden zonder grotere opening... |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: "Whisky/ Bourbon " uit mais siroop. @robbert Dank je, dan weet ik dat ik niet die richting op moet 😉 |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: "Whisky/ Bourbon " uit mais siroop. @Robbert Gezien de moeite met mais verwerken die je noemt, ben ik eigenlijk benieuwd hoe je over het gebruik van maisvlokken denkt, zoals deze vaak te koop zijn bij shops die ook mout verkopen. |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: "Whisky/ Bourbon " uit mais siroop. Oriental webshop heeft verschillende soorten corn sirup die zo te zien iets vriendelijker zijn geprijsd dan wat ik in "gewone" kookwinkels zie.... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Moutloze Whiskey @alchemist Ja, dat werd een behoorlijk plakkerig zooitje in de G30. En daarom met de hand moeten roeren. Deze combi doe ik voortaan in de weckketel of als brew-in-the-bag. |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Moutloze Whiskey @alchemist Ik ben zelf na mijn experiment met George Washington Rye Whiskey (rogge-mais-graan in verhouding 60-35-5%) enthousiast over dit soort mengsels, dus ik ga dit weer met aandacht volgen... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: T500 met copper alembic dome plus reflux condenser @moonshiner79 Schuim in de reflux kolom is meer een symptoom van andere dingen (b.v. teveel eiwit, teveel verontreiniging, te volle ketel) dus kan beter op een andere manier voorkomen worden.... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Dropshot maken Hier een link naar de beschrijving van Tyrkisk Peber, ik heb nog geen adres in Nederland gevonden hiervoor. |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |