Vond forum berichten leuk

RE: Gist zelf maken !

in Het perspectief lijkt het daar wel op Erik . maar zit paar meter tussen . De Fender strat ben ik zeer zuinig op . is nog een echte ouwe ?? de BC Rich is trouwens ook al een classic in de metal . De...

In forum Gist vragen

6 jaar geleden
RE: Danzig goud water .

@moonshiner79 de kruiden in de alcohol warm macereren op 55 graden. Hierna overhalen met kruiden in ketel. Daarna nogmaals een deel van de kruiden trekken in destilaat. Uitfilteren en nogmaals over...

In forum Likeuren

1 jaar geleden
RE: Danzig goud water .

Op foto rectificatie potje . Alleen in lijn dus niet met kraan / overstort onder open .  IMG-20240319-WA00002.jpg

In forum Likeuren

1 jaar geleden
RE: Limoncello met gember

@maxievr je zou zeker met gember van limoncello een volwassenen drank maken i.p.v een huisvrouwen drankje uit de libelle . Maar hou rekening mee dat gember evenals gentiaan en hop producten zijn die ...

In forum Likeuren

1 jaar geleden
RE: Jenever

Even geheugensteuntje. Laatst een Engelse collega de eerste versie van de jenever laten proeven, hij was blijkbaar wel nog in staat de jeneverbes op te merken en noemde het een interessante drank v...

In forum Spirits

1 jaar geleden
RE: Jenever

@alchemist overleg en advies vragen is niet lastig vallen. Elkaar helpen hoort hoort erbij.

In forum Spirits

1 jaar geleden
RE: Recept Kruskovac?

Ik heb ook een poging gedaan (bazz methode), ik heb conference peren gebruikt (steel en pitten eruit gehaald). De peren in kleine stukjes gesneden met schil (las overheen dat je deze moest schillen). ...

In forum Recepten

1 jaar geleden
RE: Recept Kruskovac?

@moonshiner79 ik denk ook dat 40% te sterk is, de volgende keer begin ik met 40% en dan aanlengen tot 20%. Misschien dat ik voor deze fles nog wat peren kook om mee te verdunnen. Het was ook maar als ...

In forum Recepten

1 jaar geleden
RE: Benedictine

@moonshiner79 Als je deze gaat vergelijken met de DOM Benedictine dan zal deze je niet smaken. Het is een kruidig drankje met in mijn geval een iets scherpe smaak. Persoonlijk vind ik hem lekker, alho...

In forum Likeuren

1 jaar geleden
RE: Schalen van hazelnoten vs walnoten

@moonshiner79 het kraken van de (hazel)noten gaat prima. Je moet de schalen en de noten achteraf nog wel uit mekaar halen.

In forum Stookforum

2 jaar geleden
RE: Schalen van hazelnoten vs walnoten

@odevie hazelnoot doppen geeft een hele mooie goudbruine kleur . En ook een houtachtige ,vanille nootachtige smaak beetje hint zelfs van amandel. . Prima buikbaar dus.

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Recept Kruskovac?

@ moonshiner mooi dat je beide recepten hebt geprobeert, ik zal hem ook eens gaan maken , ik heb hier nog wel een liter sugarwash staan die ik kan opofferen. alleen ga ik dan voor de gekookte peren al...

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Recept Kruskovac?

@moonshiner79 Kijk: daar hebben we wat aan: duidelijke vergelijking met een duidelijke uitkomst. Dank je wel!

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Robbert's Tiny Projects

Hier het resultaat .

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Eikensnippers vs. eikenvat, Hoeveelheden op basis van cijfers

sneu dat je Jan hebt versnipperd Chris

In forum Stooktips

5 jaar geleden
Pagina 1 / 7