Forum antwoorden aangemaakt

RE: Absinthe Pontarlier 1855 - 1912

@robbert mogen de alsem bloemen er ook bij?

In forum Spirits

10 maanden geleden
RE: Recept Kruskovac?

@kees22 ik ben momenteel beide aan het maken. Ik laat nog weten hoe die verschillen. Zie 2 flessen rechts. De linker is een sloe likeur.  20230719_143023.jpg

In forum Recepten

10 maanden geleden
RE: Rum, en dan.......?

@robbert En best dan ook door de kruiden stoken? Ik vrees dat ik ze reeds weggegooid heb na maceratie...

In forum Recepten

1 jaar geleden
RE: Rum, en dan.......?

@robbert Hey Robbert, Is het de bedoeling om deze na het macereren opnieuw af te stoken?

In forum Recepten

1 jaar geleden
RE: Zwarte Peper gin?

@bazz Bedankt voor je bijdrage. De bedoeling is wel om een echte gin te maken dmv af te stoken, door de kruiden heen, in een alquitara. Ik kan dit proberen met je recept maar ik vrees dat de schillen...

In forum Recepten

1 jaar geleden
Zwarte Peper gin?

Beste medestokers, Is er al iemand in geslaagd een lekkere gin te maken met hints van zwarte peper? Iets in de richting van Opihr gin? Ik hoor het graag.

In forum Recepten

1 jaar geleden
RE: komkommer smaak aan gin geven. how to?

@mac hallo, Ik vroeg me af of je er intussen in geslaagd bent om een gin te maken die gelijkt op de hendricks? Zoja, hoe heb je dit gedaan?

In forum Stookforum

1 jaar geleden
RE: Recepten aangepast voor de g30 + copper dome

@odevie ja maar ik lees hier en daar dat dit toch niet zo goed werkt. Of heb je zelf een betere ervaring hiermee? Is er een specifieke kookplaat dat je aanraadt?

In forum Grainfather

1 jaar geleden
RE: Recepten aangepast voor de g30 + copper dome

Tot nu toe heb ik het enkel met anijs en steranijs. Misschien moet ik een nieuwe ketel overwegen voor zo'n dingen. Probleem is dat ik geen gas wil binnen in huis. Bestaat er geen alquitara dat electri...

In forum Grainfather

1 jaar geleden
RE: Picon

@alchemist bedankt om dit recept te delen. Ik heb het vandaag afgerond en is heel lekker. Het is wel minder sterk dan de originele picon, die 21% abv is. Ook is het minder bitter. Daarvoor zou ik de v...

In forum Recepten

1 jaar geleden
Recepten aangepast voor de g30 + copper dome

Beste mede stokers, Ik gebruik de grainfather G30 in combi met de copper dome en botanical basket om gin en andere gekruide drankjes te maken. Na het nauwgezet volgen van bepaalde recepten merk ik dat...

In forum Grainfather

1 jaar geleden
RE: Picon

@drupelken Aha, bedankt! Zat dus verstopt onder een andere naam...

In forum Recepten

1 jaar geleden
RE: Picon

@drupelken Heb ik gechecked. Ze hebben het niet in de webshop.

In forum Recepten

1 jaar geleden
RE: Picon

@drupelken Heb jij het sap ook 8 dagen in de koelkast laten staan? Omdat er nog geen alcohol bij zit, ben ik beetje bang dat het zal bederven.

In forum Recepten

1 jaar geleden
RE: Fijne feestdagen.

Zalige kerst voor iedereen. Santé!

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Pagina 2 / 9