Forum antwoorden aangemaakt
RE: Recept Kruskovac? Ik heb beide recepten gemaakt en ze verschillen verassend van smaak. Deze met de gekookte peren smaakt fijner en heeft mijn voorkeur. Deze met de gemacereerde peren heeft eerder een stoofpeer-achtige ... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Absinthe Pontarlier 1855 - 1912 @robbert Wat bedoel je juist met "5 Kilo venkel, Knol vers met zaden". Bedoel je dat de knol er ook bij moet? Of enkel verse zaden? |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Absinthe Pontarlier 1855 - 1912 @robbert ik bedoel dat ik de wortels laten zitten heb in de grond. Kheb dus enkel de bloeiende takjes mee waar ook bladeren aan zitten. Ps: ik heb ook hoger in de alpen op zoek gegaan naar genepi, ... |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Absinthe Pontarlier 1855 - 1912 @robbert ik heb er vorige week geplukt in een skigebied, zuiden van de alpen. De wortels heb ik wel laten zitten... ik probeer het eens |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Absinthe Pontarlier 1855 - 1912 @robbert mogen de alsem bloemen er ook bij? |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Recept Kruskovac? @kees22 ik ben momenteel beide aan het maken. Ik laat nog weten hoe die verschillen. Zie 2 flessen rechts. De linker is een sloe likeur. 20230719_143023.jpg |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Rum, en dan.......? @robbert En best dan ook door de kruiden stoken? Ik vrees dat ik ze reeds weggegooid heb na maceratie... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Rum, en dan.......? @robbert Hey Robbert, Is het de bedoeling om deze na het macereren opnieuw af te stoken? |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Zwarte Peper gin? @bazz Bedankt voor je bijdrage. De bedoeling is wel om een echte gin te maken dmv af te stoken, door de kruiden heen, in een alquitara. Ik kan dit proberen met je recept maar ik vrees dat de schillen... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
Zwarte Peper gin? Beste medestokers, Is er al iemand in geslaagd een lekkere gin te maken met hints van zwarte peper? Iets in de richting van Opihr gin? Ik hoor het graag. |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: komkommer smaak aan gin geven. how to? @mac hallo, Ik vroeg me af of je er intussen in geslaagd bent om een gin te maken die gelijkt op de hendricks? Zoja, hoe heb je dit gedaan? |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Recepten aangepast voor de g30 + copper dome @odevie ja maar ik lees hier en daar dat dit toch niet zo goed werkt. Of heb je zelf een betere ervaring hiermee? Is er een specifieke kookplaat dat je aanraadt? |
In forum Grainfather |
2 jaar geleden |
RE: Recepten aangepast voor de g30 + copper dome Tot nu toe heb ik het enkel met anijs en steranijs. Misschien moet ik een nieuwe ketel overwegen voor zo'n dingen. Probleem is dat ik geen gas wil binnen in huis. Bestaat er geen alquitara dat electri... |
In forum Grainfather |
2 jaar geleden |
RE: Picon @alchemist bedankt om dit recept te delen. Ik heb het vandaag afgerond en is heel lekker. Het is wel minder sterk dan de originele picon, die 21% abv is. Ook is het minder bitter. Daarvoor zou ik de v... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
Recepten aangepast voor de g30 + copper dome Beste mede stokers, Ik gebruik de grainfather G30 in combi met de copper dome en botanical basket om gin en andere gekruide drankjes te maken. Na het nauwgezet volgen van bepaalde recepten merk ik dat... |
In forum Grainfather |
2 jaar geleden |