Forum antwoorden aangemaakt
RE: Vervolg op wat eten we vandaag
|
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Ik zag hem net binnenkomen, thanks! Jij denkt alweer aan het voorjaar Jan hahaha. Ik hoop nog op een mooie herfst en goede winter en hoop dat de wintersport door kan gaan, zag op de webcam dat het gis... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag De herfst is zeker ook bij mij favoriet. Gisteren een Vlaamse stoofpot gemaakt met sukade van een goede slager (is heel wat anders dan van de supermarkt) en Trappist dubbel. Vandaag gaan we hem pas et... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: 100 of 200 liter voedertonnen gevraagd Hier haal ik ze Jan |
In forum Vraag en aanbod |
5 jaar geleden |
RE: Shady's Simple Sugar Shine Ja dat is een prima hydrometer, ik was bang dat je met een refractometer had gemeten, dan kun je de eind SG-waarde niet zonder correctiefactor gebruiken. |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Shady's Simple Sugar Shine Hoe/waarmee meet je je eind SG? |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Ziet er weer uit als een geslaagd experiment ? |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Show your (wo)mancave Dat is een mooie verzameling ketels, vaten en ander benodigdheden Erik. Je hebt ook erg veel ruimte tot je beschikking. |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Show your (wo)mancave Hele mooie en overzichtelijke ruimte. |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Gaan we ook eens proberen. Bedankt voor het delen van het recept Jan ?? |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Ik wilde vandaag ook fazant maken maar dat kon ik niet vinden dus als alternatief maar net een parelhoentje (label rouge) in de oven gezet, zuurkool erbij..... ook lekker ? Stuur dat recept van die po... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Wat een prachtig stukje huisvlijt Jan. Zal zeker gesmaakt hebben. |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier! Je kunt de T500 ook met een simpele tijdschakelaar op een vooraf ingestelde tijd aan laten gaan zodat je mash/wash op de door jou gewenste tijd op temperatuur is. Wanneer je het over maischen hebt dan... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier! Heeft geen meerwaarde. Wanneer je met een Grainfather stookt is de temperatuur van het uitstromende koelwater van de reflux en, in geval van copper dome en condenser, de temperatuur op de condenser le... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Scherpe geur in eindproduct Nu was er bij het moment dat ik de deksel openmaakte een hele scherpe geur die pijn deed aan mijn neus. Die scherpe geur die pijn doet aan je neus bij het openen van het vat is CO2 |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |